🔥İndirim Aoc Q27g4zr Kupon Kodu Fırsatı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu arada yaptığınız ayıp adam videosu gözüksün diye kupon paylaşmış ekran görüntüsü alıp atmışsınız bi siz akıllısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elimdeki monitör iade edilirse alırım da 1 2 aya da kalmaz gibi fiyat güzel gibi de videodaki monitörde sol altta feci şekilde ışık sızması mı vardı ben mi yanlış gördüm
ben göremedim

elimdeki monitör iade edilirse alırım da 1 2 aya da kalmaz gibi fiyat güzel gibi de videodaki monitörde sol altta feci şekilde ışık sızması mı vardı ben mi yanlış gördüm
biraz piyango o, bu modelle ilgili cw şikayetleri olabiliyor harici iyi model bu fiyata özellikle

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Ben konu açamıyorumda bir indirim gördüm belki almak isteyen olur siz açar mısınız?

Gamepower Ravadin 3 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasa

1784895831850.webp

Son düzenleme:
konu başlığı düzeltilse daha iyi olur, ürün fiyatı avantajlı

Galiba monitörün kendi fiyatı da düşmüş videoda 9499TL diyor ama daha da ucuza geliyor sepette yakalanmadan basın derim. Getirdeki dondurma olayı gibi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada link yok diyenler olmuş videoda link var gözden kaçmış olabilir ya da sonradan eklenmiş bilemedim

@Tayfunns hocam ne diyorsun bu model için var mı fikrin

8.900₺ bu model için hatalı fiyat seviyesinde.
27inc 2k arayanlar direkt alsın sonra arastırsın.

Aldım attım köşeye eyvallah.

Çok güzel fiyat. KTC h27e6 ile bunu aynı anda almıştım KTC yi iade ettirdi bana görüntüsü çok daha iyi geldi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,029
Üyeler
200,277
Son üye
uzakdogulu35

Geri