Lemniscate
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Honeywell ptm 7950 faz degişimli termal pad arıyorum ama satan yok bildiginiz başka fp termal pad varsa önerilerinizi bekliyorum
Pahallı olsalar anlarım ama Çinde 400 500 tl ye gayet satılıyorHeilos v2 hala stokta yok phase sheet te 1700 lira olmuş abooooo
Laptopum için alıcam hocam pump out oluyor termal macunlarAlma hocam masaüstü işlemcisi için iyi değil zaten, kaliteli macun yeter.
O kadar fazla fark yok.Laptopum için alıcam hocam pump out oluyor termal macunlar
Pahallı olsalar anlarım ama Çinde 400 500 tl ye gayet satılıyor
Mx 7 alsam iş görür mü bir de ömür açısından nasıl fark var yogun kullanımda 6-7 ayda termal macun kuruyor ama termal padler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor. Elimde şu an Mx 4 varO kadar fazla fark yok.
Ayrıca https://www.igorslab.de/en/thermal-paste-details/?id=152
Bilimsel istatistik de var.
Forum kapancak olm şöyle seyleri fazla dillendirmeyekçini unut. Erduvan sagolsun 30 euro gümrük sınırını 0 layınca artık ptm7950 almak imkansız oldu aliexpressten (ekonomik olarakta uçtuk bak dolar euro dipleri gördü tl acayip değer kazandı para dışarı gitmeyince) Aliexpresste orjinal bir sürü satıcı vardı. Artık alamıyoruz malesef. Keşke alıp atsaymışım kenara.
Ha almak istersen 300₺ liralık ptmi satıcıyla ciddi görüşüp belki kargolatabilirsin ama gümrükten çekmek olur sana en az 4.000-5k tutarMüşavirdi vekaletti vs Malesef dostum
(3.333₺ lik termal padleri çekmem için 15.000₺ civarı tutacağını söylemişti gümrük müşaviri -yıl 2024 sonbahar-)
Mx 7 alsam iş görür mü bir de ömür açısından nasıl fark var yogun kullanımda 6-7 ayda termal macun kuruyor ama termal padler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor. Elimde şu an Mx 4 var
Mx7 iyidir, soğuyunca donuyor geriMx 7 alsam iş görür mü bir de ömür açısından nasıl fark var yogun kullanımda 6-7 ayda termal macun kuruyor ama termal padler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor. Elimde şu an Mx 4 var