Yardım Termal Pad Bulunmuyor

Reaksiyon skoru
109
Honeywell ptm 7950 faz degişimli termal pad arıyorum ama satan yok bildiginiz başka fp termal pad varsa önerilerinizi bekliyorum

Thermal Grizzly Phasesheet PTM aldım ben 2 ay önce falan memnunum. Termal padler kolay bulunmuyor birkaç gün hiçbiryerde yoktu sonra amazonda stok gördüm bundan aldım direk 950 TL'ye şuan biraz uçmuş

Alma hocam masaüstü işlemcisi için iyi değil zaten, kaliteli macun yeter.

Pahallı olsalar anlarım ama Çinde 400 500 tl ye gayet satılıyor

çini unut. Erduvan sagolsun 30 euro gümrük sınırını 0 layınca artık ptm7950 almak imkansız oldu aliexpressten (ekonomik olarakta uçtuk bak dolar euro dipleri gördü tl acayip değer kazandı para dışarı gitmeyince 🤦‍♂️) Aliexpresste orjinal bir sürü satıcı vardı. Artık alamıyoruz malesef. Keşke alıp atsaymışım kenara.

Ha almak istersen 300₺ liralık ptmi satıcıyla ciddi görüşüp belki kargolatabilirsin ama gümrükten çekmek olur sana en az 4.000-5k tutar :) Müşavirdi vekaletti vs Malesef dostum

(3.333₺ lik termal padleri çekmem için 15.000₺ civarı tutacağını söylemişti gümrük müşaviri -yıl 2024 sonbahar-)

çini unut. Erduvan sagolsun 30 euro gümrük sınırını 0 layınca artık ptm7950 almak imkansız oldu aliexpressten (ekonomik olarakta uçtuk bak dolar euro dipleri gördü tl acayip değer kazandı para dışarı gitmeyince 🤦‍♂️) Aliexpresste orjinal bir sürü satıcı vardı. Artık alamıyoruz malesef. Keşke alıp atsaymışım kenara.

Ha almak istersen 300₺ liralık ptmi satıcıyla ciddi görüşüp belki kargolatabilirsin ama gümrükten çekmek olur sana en az 4.000-5k tutar :) Müşavirdi vekaletti vs Malesef dostum

(3.333₺ lik termal padleri çekmem için 15.000₺ civarı tutacağını söylemişti gümrük müşaviri -yıl 2024 sonbahar-)
Forum kapancak olm şöyle seyleri fazla dillendirmeyek

Mx 7 alsam iş görür mü bir de ömür açısından nasıl fark var yogun kullanımda 6-7 ayda termal macun kuruyor ama termal padler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor. Elimde şu an Mx 4 var

Tablo var.
mx4 uzun kullanım için uygun değil diyor.
Thermal grizzly duranout veya mx7 al. Bunlar gpu için katı oluyor.

Mx 7 alsam iş görür mü bir de ömür açısından nasıl fark var yogun kullanımda 6-7 ayda termal macun kuruyor ama termal padler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor. Elimde şu an Mx 4 var
Mx7 iyidir, soğuyunca donuyor geri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,033
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri