Rdr 2 De Hikaye İlerlemiyor.

Reaksiyon skoru
1
Rdr 2 oynuyorum oyunun hemen hemen %20 si bitti. Sorunsuz devam ediyordum. Ama ana hikaye görevleri açılmıyor ve asla ilerlemiyor. Save aldım, uyudum, açık dünyada dolaştım, yan görevlerin tamamı bitti ama ana hikaye görevleri asla açılmıyor. Kampa dönüyorum herkesle iletişime geçiyorum kimseden görev vs alamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen kafayı yiyeceğim. Açık dünyası güzel ama sıkıldım artık.

Ben de yeni başladım. %15'i falan bitti galiba. Haritada sabah ya da akşam olsun hiçbir şekilde sarı imleç göremiyor musun?

Kaç yıllık oyunda ilk defa böyle bir şey duydum :D

Ben de yeni başladım. %15'i falan bitti galiba. Haritada sabah ya da akşam olsun hiçbir şekilde sarı imleç göremiyor musun?
Hayır hocam görmüyorum maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç yıllık oyunda ilk defa böyle bir şey duydum :D
Ben 15 yıldır oyun oynuyorum ilk defa böyle bişey yaşadım. Denemediğim şey kalmadı

Hayır hocam görmüyorum maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 15 yıldır oyun oynuyorum ilk defa böyle bişey yaşadım. Denemediğim şey kalmadı

-Kamptaki defterin oraya gidip birkaç ucuz geliştirmeyi yap.
-Otelin birine gidip gün boyu ya da sabaha kadar uyu.

Bunları yaptıysan eğer tam olarak hangi görevden sonra bu oldu? Manuel kaydında ne göründüğünü yaz mutlaka yardımcı olan arkadaşlar çıkacaktır.

O kadar tembelim ki %2 deyim daha. 20-30 sene sonra anca bitiririm oyunu

-Kamptaki defterin oraya gidip birkaç ucuz geliştirmeyi yap.
-Otelin birine gidip gün boyu ya da sabaha kadar uyu.

Bunları yaptıysan eğer tam olarak hangi görevden sonra bu oldu? Manuel kaydında ne göründüğünü yaz mutlaka yardımcı olan arkadaşlar çıkacaktır.
We Loved Once and True III görevi var Arthur'un eski karısı kardeşini tarikattan almamızı söylüyor. Ondan beri görev açılmıyor.

rdr yi bitirdim ama hiç öyle bişey yaşamadım görevin aktif olması için yapman gereken bişeyi yapmamış olabilir misin

rdr yi bitirdim ama hiç öyle bişey yaşamadım görevin aktif olması için yapman gereken bişeyi yapmamış olabilir misin
Suç işlemledim. Araniyordum bedeli ödedim. Haritada dolaştım para falan topladım. Gönderilen mektupları okumak gerekiyormuş bazı noktalarda. Hepsini inceledim okudum. Sil yükle yapmadan çözümü yok mu. İnternet kötü 2 güne iner anca rdr

İlk defa oynuyorum oyun güzel bende sıkıntı var oyuna bile odaklanamıyorum.
Bazı yerleri oyuna göre fazla gerçekçi yaptıklarından yorabiliyor kişiyi. Fakat en güzel kısımlar oyunun ortasını geçtikten sonra olan kısımlar. Araya çok mesafede koyunca bir anlamı kalmıyor. Ben hikayeli oyun sevmem çok, oynamamda. Bitirdiğim tek oyundur RDR2. Film yapmışlar, oyun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,655
Üyeler
200,468
Son üye
Sherloock

Geri