AMD Yeni 4gb(RX 9050) Ekran Karı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

dombikpanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
Bugün bir haber kaynağında AMD ekran kartı olarak 4GB'lık yeni modelini tanıttığını ve sadece hazır sistemlerde kullanılacağına dair bir haber gördüm siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası. Benim fikrimce uygun fiyatlı söz konusu ise en azından 6-8GB çıkarılsa çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Bugün bir haber kaynağında AMD ekran kartı olarak 4GB'lık yeni modelini tanıttığını ve sadece hazır sistemlerde kullanılacağına dair bir haber gördüm siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası. Benim fikrimce uygun fiyatlı söz konusu ise en azından 6-8GB çıkarılsa çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
ne gerek vardı buna şimdi. şirketlerde ki o elemanin eksikliği hissedilmiş

O kartlar çıkıyor da bize pek ulaşmıyor zaten piyasada görmeyiz yani. Çöpe atılacak çipleri 3-5 kuruşa satıyorlar mantığı o yani.

8GB olan gelir piyasaya, 4GB 64 bit olanı neden üretmişler bir fikrim yok ama kart her türlü berbat bence. 8GB olanı bile 8000 liraya falan çıkarmaları gerek alan olması için 😀
Ram krizi var ise neden boş boş ekran kartı çıkarıp ram tüketiyorlar. Tüm sırrı çözdüm deriniz :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
9060 xt fiyatlarını artırma çabası diye yorumladım

8 gb versiyonuda çıkacak ve 4 gb versiyonu muhtemelen oyunculara yönelik bir kart olmayacak zaten. "Dizi izlemeye ekran kartı lazım, hadi bunu alalım" veya "çocuk ders çalışacakmış" diyenlere hitap eden bi kart olur.

"Varmısın 0 satacak" demişler yine

Geri