furkancoskun
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
On numara kart memnun kalırsın aynısı bende de var bende 9070xt den geçtim aralarında görüntü olarak ciddi bir fark var ekranda ki görüntüden bahsediyorum fiyat farkıda çok ama bence paran varsa gayet iyi yapmışsınSelamlar, 9070 xt den geçiyorum, of be bu neymiş dedirtir mi? Çok fazla fark yokmu
Oyun olarak hiçbir şey farketmez yapay zeka için aldıysanız inanılmaz bir çağ atladınız.Selamlar, 9070 xt den geçiyorum, of be bu neymiş dedirtir mi? Çok fazla fark yokmu
Nasıl oluyor görüntü farkı kantlitlasanaOn numara kart memnun kalırsın aynısı bende de var bende 9070xt den geçtim aralarında görüntü olarak ciddi bir fark var ekranda ki görüntüden bahsediyorum fiyat farkıda çok ama bence paran varsa gayet iyi yapmışsın
Çoğu kişi bundan bile habersiz maalesefOn numara kart memnun kalırsın aynısı bende de var bende 9070xt den geçtim aralarında görüntü olarak ciddi bir fark var ekranda ki görüntüden bahsediyorum fiyat farkıda çok ama bence paran varsa gayet iyi yapmışsın
Donanımdan bir habersinizÇoğu kişi bundan bile habersiz maalesef
Çağ atlarsın
Abartmayın hocam. Amdnin yaklaştıgı oyunların geneli xbox ve amd tabanlı oldugu için. Diğer oyunlarda böyle biseyin imkanı yok.oyun olarak fark çok az hatta raster performans olarak yok nerdeyse
Edit yapay zeka(Cuda Core Destekli her şeyde) felan işleri ile uğraşacaksınız çağ atlarsınız da oyun için tercih edilecek bir kart değil. Ben amd seçmem işim yazılım ve edit işleri ile uğraştığım için meselaSelamlar, 9070 xt den geçiyorum, of be bu neymiş dedirtir mi? Çok fazla fark yokmu