Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

3 Slot dediğim büyüklük oluyor. ekran kartının kasaya girdiği metal kısım 2 dişli ise 2 Slot, 3 diş ise 3 Slot oluyo. görseller koyup anlatayim daha kolay olur.

Alıntıyı görüntüle
burası 2 slot oluyo

Alıntıyı görüntüle
3 slot oluyor.

Evet boyut büyüyor, kasaya sığmasıda zor olur ama soğutma performansı çok daha iyi oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Winutil karmaşık geliyor bana. Ben düz win 11 pro yükleyip ReviOS ile değişiklik yaptırdım. Windowsdaki gereksiz saçma ne varsa kapattı. hatta Revision Tool diye program geliyor ekstra ayar istersen değiştirebiliyorsun sonradan.

Video editleme, photoshop yapma işleri Basit işler. onları GTX 1000 serisinde bile yapabiliyorsun. dediğin işleri 9000 ile fersah fersah yaparsın. hatta birisi 9070xt ye render testine soktuğunda performansı 4060 seviyesinde olduğu gözüküyodu. evet bu devirde biraz az kalıyo ama zaten büyük iş yapmıyosanız o performans yeterde artar bile.
Evet kartı zaten Sapphire Nitro+ almayı ya da bulursam Red Devil almayı düşünüyorum. Devasa kocaman bir kart istiyorum :kekw: Şimdilik performansı yeter benim için daha sonraları olmadı Nvidia'ya geçerim geri.

Evet kartı zaten Sapphire Nitro+ almayı ya da bulursam Red Devil almayı düşünüyorum. Devasa kocaman bir kart istiyorum :kekw: Şimdilik performansı yeter benim için daha sonraları olmadı Nvidia'ya geçerim geri.
Nitro+ zaten en tepe model 9070xtlerden biri. keşke bide rengi siyah falan olsa. Krem rengi bronz bir tema kullandıklarından kasaya uydurmak zor oluyo. ama soğutma ve kalite olarak çoğu karttan 1 gömlek üstünde. Hayırlı olsun diyelim. iyi fiyata bulunursa çökülür. ben zamanında 9070xt pulseyi 33k civarı bi miktara aldım memnunum. öleseye kadar veya yavaş hissettireseye kadar devam. Aldığınızda karta undervolt atmak isterseniz zamanında rehber konusu yaptıydım.

buradan rehbere bakarak az çok tahminle ve deneme yanılmayla undervoltta atabilirsiniz.

Nitro+ zaten en tepe model 9070xtlerden biri. keşke bide rengi siyah falan olsa. Krem rengi bronz bir tema kullandıklarından kasaya uydurmak zor oluyo. ama soğutma ve kalite olarak çoğu karttan 1 gömlek üstünde. Hayırlı olsun diyelim. iyi fiyata bulunursa çökülür. ben zamanında 9070xt pulseyi 33k civarı bi miktara aldım memnunum. öleseye kadar veya yavaş hissettireseye kadar devam. Aldığınızda karta undervolt atmak isterseniz zamanında rehber konusu yaptıydım.

buradan rehbere bakarak az çok tahminle ve deneme yanılmayla undervoltta atabilirsiniz.
Ben Nitro+ istiyorum ama kart bulamıyorum şu an baktığımda. İlanlarda 0 kapalı kutu bir tane Red Devil var 40K'ya. Onu alabilirim her hiç kart bulamazsam. Red Devil hastası biri olarak çok hoşuma gidiyor.

Ben Nitro+ istiyorum ama kart bulamıyorum şu an baktığımda. İlanlarda 0 kapalı kutu bir tane Red Devil var 40K'ya. Onu alabilirim her hiç kart bulamazsam. Red Devil hastası biri olarak çok hoşuma gidiyor.
2. Ele sanırsam paranız yetiyor. olabilir red devilde tepe modeldir. zaten Sapphire, Powercolor ve XFX yıllardır AMD tarafında çalıştığı için, içini dışını bilen firmalardır. soğutmalarınıda görünüşünüde ona göre klas şekilde hazırlıyolar.

2. Ele sanırsam paranız yetiyor. olabilir red devilde tepe modeldir. zaten Sapphire, Powercolor ve XFX yıllardır AMD tarafında çalıştığı için, içini dışını bilen firmalardır. soğutmalarınıda görünüşünüde ona göre klas şekilde hazırlıyolar.
Bir tane facebook'da 33K'ya sanırım Nitro+ buldum. O olursa güzel olacak. Olmazsa Red Devil.

Bir tane facebook'da 33K'ya sanırım Nitro+ buldum. O olursa güzel olacak. Olmazsa Red Devil.
22de incehsap indirimi bak ucuza bir şey düşerse al geç bence

9070xt güzel ancak OLED monitör daha büyük upgrade. İşlemci iyi zaten yükseltmeye gerek yok bence. Yeni nesil glossy oled alın

Asusun yeni modellerini beklemek isteyebilirsin 2k 320hz, 2k 400hz vs bir sürü model duyuruldu

16452.webp

9070xt güzel ancak OLED monitör daha büyük upgrade. İşlemci iyi zaten yükseltmeye gerek yok bence. Yeni nesil glossy oled alın

Asusun yeni modellerini beklemek isteyebilirsin 2k 320hz, 2k 400hz vs bir sürü model duyuruldu

Alıntıyı görüntüle
G6 360Hz vardı kırıldı. Şu an yakın zamanda 240Hz LG IPS aldım THH'ye başvurdum. Onu bekliyorum. Üst modeli ile değişim istedim. O geldiğinde satıp yükseltmeyi düşünüyorum.

gecenkinde gelmişti beklemek lzm biraz
Şöyle şansıma bir Nitro ya da Red Devil gelirse bakmam fiyatına alırım.

G6 360Hz vardı kırıldı. Şu an yakın zamanda 240Hz LG IPS aldım THH'ye başvurdum. Onu bekliyorum. Üst modeli ile değişim istedim. O geldiğinde satıp yükseltmeyi düşünüyorum.

Şöyle şansıma bir Nitro ya da Red Devil gelirse bakmam fiyatına alırım.
Para yeterse Asusun PG32UCDN modelini al 🤣 4k 360hz, 1440p 520hz ve 1080p 680hz üç mod sunuyor. 5.nesil, Penta Tandem panel, trueblack600, blackshield kaplama, Windows uyumlu RGB şerit, yakınlık sensörü, dp 2.1 vs

Ama 100k yı gözden cıkar

Bu MSI versiyonu:
16454.webp

Asusta sızdırıldı yakında tanıtılır

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı kaldıramadıktan sonra OLED panel ciddi anlamda ne kadar mantıklı? 3080 bu devirde belirli oyunları 2K da açabiliyor. attığınız asus monitör falan zaten 70-80k civarlarında olacak bi monitör. bütçesi zaten kısıtlı 2. el bakıyor ekran kartına bile. bence önce ekran kartı alıp OLED işini sonraya düşünsün. elinde zaten yeterli bi monitör bulunuyor anladığım kadarıyla. ayrıca 300hz den sonrasıda baya boş oluyor. FPS oyunları dışında hiç bi oyunu 300 fps göremiyosunuz nerdeyse MFG falan harici.

Geri