Hobi Önerisi (Ot Gibi Yaşıyorum)

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Ot gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım 😥

Bisiklet sürmek, Enstrüman öğrenmek, Kara Kalem resim çizmek, Kitap okumak, Matkapla yapılabilecek herhangi bir iş, Sebze yetiştirme (zamanı geçti).

-Spora başlayabilirsin

-Anime izlemeye başlayabilirsin

-Elektronik cihazlar ile uğraşabilirsin (bir şeyler ürete bilirsin)

-Yazılım öğrenebilirsin

-dışarı çıkıp sosyalleşe bilirsin

Vs….

Bir müzik aletini çalmayı öğren.

Ot gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım 😥
Benim gibi Matematik temeliniz zayıfsa attığım kampa bakın derim. Yararlı bilgi öğrenmmenin verdiği haz bambaşka.

İki güzel hobi önermek isterim ama ikiside yerine göre zorlayıcı.

1- Gitar Çalmayı Öğrenmek: Kendim müzisyen olduğum için sana bunu tavsiye etmek istedim. Başlangıç olarak ilk aylar zorlanacak ve yapamadığını (beceremediğini) düşünerek vazgeçmek isteyeceksin. Burada ki püf nokta her vazgeçme aşamasına girdiğinde ona direnmek ve vazgeçmemek. Her ne kadar zorlansanda her ne kadar "olmuyor bende yetenek yok" gibi şeyler düşünsende vazgeçmemen ve öğrenmeye devam etmen başarıyı getiren en önemli adım olacaktır. Bu sayede her ne kadar ilk zamanalar çalamasan da uğraşacak bir şeyin olmuş olacak.

2- Spor Yapmak: Spor yapmak insana genel olarak bir öz güven verir. Spor yaparken salgılanan testestoron hormanları seni daha güçlü hissetirir. Ayrıca uzun yıllar sonra emeklerinin karşılığını alıp güzel bir vucüt sahibi olmakta her anlamda avantajlı bir durum. Kim istemez ki güzel bir vücudu olsun. Ama tabi buda tempo ve istikrar gerektiren bir durum. Her şeyini düzenli yapacağın için (ot gibi hayatım var demişsin) ot gibi değil bir canavar gibi olacaksın.

+1 Tavsiye: Doğa yürüşleri, kamp gibi doğa sporlarıda çok faydalı olduğu gibi çokta güzeldir. Yıllardır kamp yapan birisi olarak doğa içinde ki muhteşemliği hissetmek harika oluyor. İnsan yaşadığını daha çok hissediyor.

Spora yazıl işe başla ve yabancı dil öğren nu kadar basit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğerlerin dediği çoğu boş iş. Ben sana gerçekci bir tavsiye verdim

Geri