Samsung S25 mi iPhone 17 mi ?

Car play i kablolu olarak kullansan şarj problemi kalmaz aslında. Bende kablosuz kullandım bir süre ama aşırı şarj tüketiyor. Kablolu da şarj dolunca ya da 80 i geçince ısınma problemi olmuyor. En azından s20 fe için böyle.
Android auto da çok nadiren sesle komutta sorun yaşıyorum kablolu kullanırken ama kablosuz olunca farklı hatalar veriyor ve kasıyor. Gerçi bu araç modeline ve kullandığı ekrana göre değişir sanırım.
Hocam kablosuzun rahatlığına alıştım ya kabloyu sadece şarj ihtiyacı için kullanıyorum

Var zaten şuanki telefonumu o şekilde kullanmaya mecburum yoksa diğer türlü günü çıkartamıyorum anca telefon alev gibi oluyor. S25 te veya iphoneda bu durum nasıl bilmiyorum ancak zaten carplay/android auto çok güç tüketen sistem olduğu için batarya sağlığını hızlıca bitirmek mantıklı gelmiyor
iPhone 16 ve üstünde telefon doğrudan kablodan çektiği gücü de kullanabiliyor, şarjda kullanım o yüzden pile pek sorun yapmıyor. Güneşte falan kalırsa çok ısınır o ayrı.

Boyutundan dolayı s25 ultra düşünmemişsiniz o yüzden iphone 17 mantıklı ama uzun kullanım senaryosunda pil döngüsünde samsung tarafı çok daha başarılı. Mesela ben ilk çıktığında almıştım pil sağlığım hala 100

iPhone 16 ve üstünde telefon doğrudan kablodan çektiği gücü de kullanabiliyor, şarjda kullanım o yüzden pile pek sorun yapmıyor. Güneşte falan kalırsa çok ısınır o ayrı.
Yok telefon araç içinte güneşte kalmıyor. Bu dediğinizi bilmiyordum o zaman mantıklı

ustam bende biraz araştırdım en mantıklısı s25 ekosistemi çöp etmeye gerek yok sadece ekosistemde değil alışkanlıklarında öyle, zaten s22den geçerek çağ atlayacaksın seni iyice rahatlatır. bence son karar olarak s25 en mantıklısı 👍

Boyutundan dolayı s25 ultra düşünmemişsiniz o yüzden iphone 17 mantıklı ama uzun kullanım senaryosunda pil döngüsünde samsung tarafı çok daha başarılı. Mesela ben ilk çıktığında almıştım pil sağlığım hala 100
Ya bi de hocam şunu düşünüyorum benim kullanım şeklimde kamera ile işim çok olmuyor. Genelde iphone ya ekosistem ya kamerası için alınır ya bende o öyle değil. Marka takıntım da yok sadece en mantıklı fiyata samsungu mu yoksa iphonumu tercih etmeliyim o konuda kararsızım. Cihazlar arası neredeyse 2 katı fiyat farkı var değer mi ?

ustam bende biraz araştırdım en mantıklısı s25 ekosistemi çöp etmeye gerek yok sadece ekosistemde değil alışkanlıklarında öyle, zaten s22den geçerek çağ atlayacaksın seni iyice rahatlatır. bence son karar olarak s25 en mantıklısı 👍
Hocam ilk başta aynen bende bu şekilde düşünüyordum zaten lakin iş çevrem veya arkadaşlarım olsun hepsi sadece iphone dedikleri için kafam çok karıştı. Sanırım iphone 17 ye 80k vermektense 44kya s25 çok daha mantıklı gibi sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer rahatından ödün verirsen telefon bile değişmene gerek kalmaz.
Telefonu değişmem gerekli hocam sadece iş hayatımda değil günlük hayatımda da kasmalardan dolayı zorluklar çıkarıyor

istatistiklerle apple android karşılaştırması yapamazsın, ikisi farklı işletim sistemi. kendi işletim sistemini kullanan appleın optimizasyonu en üst düzeyde olduğu için onun 3600mah bataryası senin 5000dende uzun götürüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Depo aynı depo muslukların boyutu farkli anladım.

iş çevrem veya arkadaşlarım olsun hepsi sadece iphone dedikleri için kafam çok karıştı.
bi tarafta istatistik ve bilgi var diğer tarafta popülerlik ve yüzeysel kullanım. samsung kullanmadan iphone alırsan iphone önerirsin ikisini kullanıp araştırırsan bu seferde tecrübenle konuşursun. eh popülerlikten olmasada genel kullanımda "iphone alırsan kafanı rahat olur" olayı bi gerçek ama bulunduğun durumda samsung en mantıklısı.

bi tarafta istatistik ve bilgi var diğer tarafta popülerlik ve yüzeysel kullanım. samsung kullanmadan iphone alırsan iphone önerirsin ikisini kullanıp araştırırsan bu seferde tecrübenle konuşursun. eh popülerlikten olmasada genel kullanımda "iphone alırsan kafanı rahat olur" olayı bi gerçek ama bulunduğun durumda samsung en mantıklısı.
Teşekkürler hocam sağolun kararım daha da netleşti samsung s25 siparişini veriyorum

Hayırlı forumlar, şuanda Samsung S22 kullanıcısıyım fakat pil ,ısınma ve android auto ile kasmalardan dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. Samsung watch 7 akıllı saat ve samsung buds 2 kulaklığımla kullanıyorum. İşim gereği belirli günlerde araçla çok fazla seyahat etmem gerekiyor o yüzden de sürekli android auto açık oluyor. S22 cihazım siyah renk ve ufak boyutlarda renk atmaları oluştu dikkat ettiğim halde. Samsung S25 mavi renk 44k civarlarında fiyatı epeyce makul geliyor fakat mavi renk olduğu için acaba renk atması olur mu tereddütü oluştu. İphone 17 alırsamda saatimi ve kulaklığımı değiştirmem gerekiyor ve ekstra bütçe artıyor telefonun yanında.
Telefon ile aşırı fotoğraf çeken biri değilim. En çok aradığım şey android auto/apple carplay ile kullanırken şarjımın eriyip gitmemesi ve normal günlük kullanımda şarj derdimin olmaması önemli. Benim kullanım senaryolarımda sizce Samsung S25 mi almalıyım yoksa bütçemi arttırıp İphone 17 mi almalıyım ?
17 daha mantıklı

Ben S23 den geçmiştim 16 ya, arada bariz bir pil farkı vardı 16 çok daha iyiydi ekran süresinde. Bence S25 ile 16 kafa kafadadır veya 16 biraz daha iyidir çok fark olduğunu sanmıyorum pil olarak.

Şuan %88 pil sağlığı ile bile 8 saat civarı ekran süresi alıyorum ben.
benim pil sağlığı 100 şuan 88 devirdeyim ama 8 saat çok ya ben göremem yani belki ben instada çok geziyorumdur ondan öyledir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,251
Üyeler
200,882
Son üye
Nyctophiliaa

Geri