İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir?

herhangi bir overclock veya undervolt yapmacagım onu kastediyorsanız sistemin kalan parçaları ekran kartına göre eski kalıyor fazla kurcalamaya gerek duymam muhtemelen. youtube üzerinden baktıgım kadarıyla adrenalin yazılımı zaten sade basit duruyor bir kaç oyun ayarı açıp gerisini ellemem
Evet zaten oyun performansı yapıyorsun. Overlock felan ugraşma zaten hocam şimdiden hayırlı olsun.

sizde 9070xt kullanıyorsunuz sanırım imzada gordugum kadarıyla. memnunmusunuz?
bende macera arıyorum aslında 9070 xt satıp 5080 falan mı alsam diye de çok bir fark yok aksine işlemci upgrade etmek daha önemli

bende macera arıyorum aslında 9070 xt satıp 5080 falan mı alsam diye de çok bir fark yok aksine işlemci upgrade etmek daha önemli
sisteminiz genel olarak çok güzel duruyor bencede sadece işlemci almanız daha iyi olur fikrimce

1. Normal ekran kartınla PC aç
  2. DDU ve ekran kartının driverını indir (Amd sitesinden)
  3. İnterneti kapat
  4. PC’yi güvenli modda aç
  5. DDU ile GPU driver sil (sildikten sonra yeniden başlatı seç)
  6. PC açılınca GPU driverı kur
  7. Kurduktan sonra varsayılan olarak seç, sadece gecikme önleyici ve freesync aktif et.
  8. Oynayacağın oyunlara özel olarak fps boost, upscale gibi özellikleri ayarlarsın sonrasında

1. Normal ekran kartınla PC aç
  2. DDU ve ekran kartının driverını indir (Amd sitesinden)
  3. İnterneti kapat
  4. PC’yi güvenli modda aç
  5. DDU ile GPU driver sil (sildikten sonra yeniden başlatı seç)
  6. PC açılınca GPU driverı kur
  7. Kurduktan sonra varsayılan olarak seç, sadece gecikme önleyici ve freesync aktif et.
  8. Oynayacağın oyunlara özel olarak fps boost, upscale gibi özellikleri ayarlarsın sonrasında
sağolun hocam

yanlış demiştir arkadaş temel şeyleri biliyorum sorun olmaz anladım demek istediğini zaten hocam. fakat ddu kullanımını pek bilmiyorum gemini güvenli modda bilgisayarı çalıştırıp silmemi falan söylüyor ne farkı oluyor? şuan ekran kartı takılı değil pcye dahili grafik ile kullanıyorum kart geldiğinde takmadan önce normal açık halinde pcnin ddu ile silip kartı taktığım takdirde bir sorun olurmu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

auto update i kapatmamı önerir misiniz?? genelde driver güncellemesi yapmayı unutuyorum
Güvenli moddayken kalıntı dll dosyalarını falan daha rahat temizliyor program daha güvenli oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence işlemciyi yükselt bro daha iyi olur senin için.

Hayırlı olsun coil whinesız kart denk gelir umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,712
Üyeler
201,010
Son üye
Alican19

Geri