LG 65c6 Vs Samsung 65s90f OLED

LG vs Samsung

• C6

Oylar: 0 0.0%
  • S90F

Oylar: 3 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    3

Leypan

80+
Reaksiyon skoru
21
Fiyatları hemen hemen aynı. Hangisi daha uzun ömürlü olur? Paneller ve teknolojileri hakkında pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim.

Fiyatları hemen hemen aynı. Hangisi daha uzun ömürlü olur? Paneller ve teknolojileri hakkında pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim.
Ömür olarak LG sanırım ama görüntü olarak açık ara Samsung’du mağazada gördüğüm kadarıyla.

Samsungda 65 inçte QD Oled var, LG de genel olarak WOled var. Farklı bir ekran boyutu düşünüyorsan sanırım LG daha mantıklı çünkü Samsung da WOled kullanıyor onlarda.

Bende Samsung'un 77" olanını gözlüyorum fakat tam anlayamadım, Woled, Oled vs. Yapay zeka duruma göre değişebileceğini ama 77" OLED olduğunu söyledi ama kesin değil. 65"te sanırım @Tablet123 arkadaşımızında bahsettiği gibi QD OLED var sanırım.

Bende Samsung'un 77" olanını gözlüyorum fakat tam anlayamadım, Woled, Oled vs. Yapay zeka duruma göre değişebileceğini ama 77" OLED olduğunu söyledi ama kesin değil. 65"te sanırım @Tablet123 arkadaşımızında bahsettiği gibi QD OLED var sanırım.
65 hariç hepsi WOled S90F için. Sadece S95 serisinde QD var 77 için.

Not: TR için geçerli bu, mesela ABD de S85 de bile QD olan seriler var.

Son düzenleme:
65 hariç hepsi WOled S90F için. Sadece S95 serisinde QD var 77 için.

Not: TR için geçerli bu, mesela ABD de S85 de bile QD olan seriler var.
Bunların açıkça belirtilmiyor olması, benim burada sizle bunu "hangi panel acaba?" muhabbetini yapmam bile ne kadar saçma bir durum. Yıl olmuş 2026 bunları kendi sitelerinde bile net olarak göremiyoruz.
77" almayı düşünüyorum ama yarın ama 2 ay sonra ama 1 yıl sonra, başka var mı önereceğiniz bir model ?

Bunların açıkça belirtilmiyor olması, benim burada sizle bunu "hangi panel acaba?" muhabbetini yapmam bile ne kadar saçma bir durum. Yıl olmuş 2026 bunları kendi sitelerinde bile net olarak göremiyoruz.
77" almayı düşünüyorum ama yarın ama 2 ay sonra ama 1 yıl sonra, başka var mı önereceğiniz bir model ?
77" olan zaten lgnin panelini kullanıyor

Model kodundan anlaşılıyor, Ai ların da kafası karışıyor bazen bölgelere göre farklı olabildiği için. Firmalar daha Led Tv de VA mı IPS mi kullandığını bile açık yazmıyor bazen, o konularda çok sıkıntılılar.

Bu kadar belirsizlikte bir de bu kadar para dökmek çok sıkıntı. 77 şer aşırı pahalı 65 alaccağım ama hâlâ netleşmedi

Tcl C8L il Lg c6 oledin karşılaştırma vidoları, merak edenler bakabilir
65c8L 103 k ya75c8L 124 k ya satılıyor vatan internet sitesi gece indirimlerinde

Geri