flyingatm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,144
İadelik tek durum var o da hazır sistem ise; GPU'yu beslemeyecek bir PSU ile yollanmış olması. Tek başına GPU ve PSU sorunsuz ama ikisi bir araya gelince; çevirici bir kablo kullanmanız lazım 12 pin'den veya PSU değişikliğine gitmeniz lazım. OC profili ile 320W çeken bir karta sizin 375W sağlamanız gerek. Eğer 2 farklı kablonuz olsaydı; 150+150+slottan gelen 75W ile 375W sağlayabilecektiniz. Ancak şu an PSU kalitesine göre o sokete en fazla 250W verebiliyorsunuz. Bu da kartın stabilitesini bozuyor.Oem kasa böyleydi hocam aldığıma da bin pişman oldum şuan tekrar görüntü gelmiyor ve anakartta kırmızı ışık yanıyor bios pilini çıkarıp biraz bekleyip takayım mı iade için yazı yazdım incehesapa kabul etmezlerse de tüm yasal hakkımı kullanıcam 3 haftadır ne heves kaldı ne bişey
Size özelden bir numara atacağım. Bu numaraya "9070XT ekran kartım var ancak ekran kartım 8+8 beslemeli ve PSU'mdan 1 adet 8 pin çıkmakta. PSU modular değil ve PSU'mdan çıkan bir 12 pin 600W kablosu da var. Bu 12 pin kablodan; 8 pine çeviren bir kabloyu yapabilir misiniz?" Diye mesaj atın.