🔥İndirim NZXT N9 Z890 8.799,00 TL

almıyom ya değmez 2. elde z890 zor satılır gibi geldi banada
z890 sistemi olup kötü anakartı olan alabilir bence çünkü yeni soket çıktığı zaman bunların hem nevi azalıyor hemde fiyatları artıyor b760 anakarta 8e yakın para verdim ben geçen

almamalıyım, almayacağım, almayabilirim, almasam da olur...

Forumu bırakmanın zamanı geldi, kredi çekip almayı düşünüyorum sen anakartsın bu ne güzellik be.

250kf plus ile gider gibi fazlası ziyan

Soketin ömrü bitti. Bu indirimler boşuna değil.
Soketin ömrü bitti de, 270K+ gibi bir işlemci ile 5 sene sana işlemci ve anakart upgrade'ini unutturur. Sanki AMD'ye her yeni işlemci gelince, yeni işlemciye mi geçiyoruz.

5 sene sonra teklemeye başlayınca dileyen, dilediğine geçer.

geçenlerde asus prime z890m indirime girmişti vatandan. ondan aldım. şimdi bozuk çıktı. garantiye yolladım. elim kolu bağlı valla. parasını iade edeceklerini bilsem direkt bunu alırdım. içim yanıyor

geçenlerde asus prime z890m indirime girmişti vatandan. ondan aldım. şimdi bozuk çıktı. garantiye yolladım. elim kolu bağlı valla. parasını iade edeceklerini bilsem direkt bunu alırdım. içim yanıyor
direkt bozuk çıktıysa iade veya değişim prosedürdür garantiye gitmez ama bilemedim hocam

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
İndirimlerle am5 sistem toplamaya başlayacaktım. Parasını ve güzelliğini görünce dayanamadım aldım.

bu anakartın bilindik bir sorunu var mı acaba araştıran var mı? bios ekranından üretici asrock gibi duruyor

Geri