🔥İndirim Xdrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 8.594₺

Aktif olarak 15li plus kullanıyorum rahat iyi koltuk tek sıkıntısı boyun yastığı biraz sert

çok mu köylüyüm nedir bir sandalyeye 8k vermek bana pahalı geliyor. psikolojik olarak aşamıyorum bu eşiği. malzemesi işçiliği vasat altı ürünler en iyisi bile. 5binden fazla olmamalı
Bende öyle düşünüyorum fakat aldığım ofis koltukları rahat olmuyor bir zamandan sonra rahatsız editor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet bende öyle düşünüyorum sandalye alt tarafı koltuk demek bildiğin algı bence bi sandalye için o fiyatlar evet bence de çok ama 20 binlik koltukların yanında 8000 tl fiyatlar çok uygun geliyor tabi malzeme kalitesi ve ömür de önemli 8000 verip 1 sene sonra atacaksam anlamı yok 20000 verip de 10 seneden aşağı eskimemesini beklerim mesela

ders için ofis koltukları oyuncu koltuklarından daha iyiymiş sanırım hatta bazı modellerde az da olsa öne eğim var o da ders çalışanlar için ekstra güzellik sana ofis koltuğu öneriririm ama öne yatanlardan olsun ki sırtını öne eğilirken bile bi nebze desteklesin
Güzel bir ofis koltuğu önerebilir misiniz onun için şuana kadar 3 koltuk değiştirdim hepsi vasat

Bende öyle düşünüyorum fakat aldığım ofis koltukları rahat olmuyor bir zamandan sonra rahatsız editor

Güzel bir ofis koltuğu önerebilir misiniz onun için şuana kadar 3 koltuk değiştirdim hepsi vasat
eğer ofislerden memnun kalmadıysanız oyuncu alın birde onu deneyin ben de yeni araştırma yaptım o yüzden fikir verebiliyorum ilk oyuncu koltuğumu aldım öneri konusunda zayıf kalırım muhtemelen bütçe ne

ofis koltukları oyuncu koltuklarına göre daha dayanıksız koltuklarmış sanırım benim anladığım zaten

eğer ofislerden memnun kalmadıysanız oyuncu alın birde onu deneyin ben de yeni araştırma yaptım o yüzden fikir verebiliyorum ilk oyuncu koltuğumu aldım öneri konusunda zayıf kalırım muhtemelen bütçe ne

ofis koltukları oyuncu koltuklarına göre daha dayanıksız koltuklarmış sanırım benim anladığım zaten
Hocam bu olursa bunu alabilirim ama taksitle anca bu bütçelerde taksitli alırım

Hocam bu olursa bunu alabilirim ama taksitle anca bu bütçelerde taksitli alırım
benim aldığıma daha iyi dediler burda titanseat beast modeli amazonda peşin fiyata 6 taksit var 7900 tl aylık 1300 küsüra geliyor ben o şekilde aldım yarın gelecek istersen srtok varsa sipariş et ben kullanınca deneyimimi söyliyim duruma göre iade edersin ama şöyle diyim evde şuan kullandığım koltuk tahta desem yeri yani ne koyarsam koyayım bence memnun kalacağımdır ben bilgin olsun hani bana güvenip alır memnun kalmazsan sorumluluk kabul etmem en kötü alır denersin beğenmezsen iade edersin

xdrive 15li modeldense titan daha iyiymiş denilene göre araştırdım büyük oranda memnuniyetsiz çok kişi yok diyebilirim memnuniyetsizlik de genelde basit şeyler gıcırtı mıcırdı 8000 tl sonuçta uygun model olur illaki

birde kokuyormuş ilk geldiğinde hem hemde biraz sert oluyormuş ama daha sonra denilene göre daha sonra bi miktar yumuşuyor ayara geliyormuş koku da gidiyormuş

Son düzenleme:
Bende dün Adore mağazasından Adoro Boston model koltuğu aldım, suni derili. Teşhirdeki ürün çok rahattı, suni deri olması biraz sıkıntı yaratabilir birde sırt kısmı biraz kısa. Oyuncu koltuklarına da baktım aynı mağazadan ama hiç rahat değillerdi.

benim aldığıma daha iyi dediler burda titanseat beast modeli amazonda peşin fiyata 6 taksit var 7900 tl aylık 1300 küsüra geliyor ben o şekilde aldım yarın gelecek istersen srtok varsa sipariş et ben kullanınca deneyimimi söyliyim duruma göre iade edersin ama şöyle diyim evde şuan kullandığım koltuk tahta desem yeri yani ne koyarsam koyayım bence memnun kalacağımdır ben bilgin olsun hani bana güvenip alır memnun kalmazsan sorumluluk kabul etmem en kötü alır denersin beğenmezsen iade edersin

xdrive 15li modeldense titan daha iyiymiş denilene göre araştırdım büyük oranda memnuniyetsiz çok kişi yok diyebilirim memnuniyetsizlik de genelde basit şeyler gıcırtı mıcırdı 8000 tl sonuçta uygun model olur illaki

birde kokuyormuş ilk geldiğinde hem hemde biraz sert oluyormuş ama daha sonra denilene göre daha sonra bi miktar yumuşuyor ayara geliyormuş koku da gidiyormuş
Yani hocam bende alırsam bursla alacağım 1300 tl sorun etmez o iyiyse onu alırım

Yani hocam bende alırsam bursla alacağım 1300 tl sorun etmez o iyiyse onu alırım
biraz araştırdım en kafama yatan model benim bu oldu al geç çok iyi duruyor fp açısından

hani daha iyi öneri gelmedi bu fiyatlarda

Titanseat beast bu fiyatlarda en iyisi diyebilirim

ben biraz araştırdım da sanki ofis koltukları ergonomik değil gibi ya ben dik oturmayı seven biriyim ve ofis koltuklarına baktım dik oturuş tam sağlayamıyorlar daha çok arkaya yaslanma odaklı aynı zamanda çok geriye yatmıyorlar da süngerleri de zamanla sünüyormu neymiş zamanla oyuncu koltukları hem sarıyo hem de daha uzun ömürlü diyorlar biraz araştırma ardından 7000 tl bandında arayıştaydım 7900e titanseat beast aldım bekliyorum bakalım yarın gelecek
Benide bilgilendirir misin hocam düşünüyoeım bende dediğim gibi

Baya baya baya iyi fiyat ve çok premium bir ürün
TİTANSEAT BEAST mi bu mu

Benide bilgilendirir misin hocam düşünüyoeım bende dediğim gibi
yani dediğim gibi çok hakim değilim ama ne konuda yardımcı olabilrim bende ilk kez oyuncu koltuğu aldım tecrübem yok başkalarının anlattığı kadarıyla yardımcı olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,860
Üyeler
202,726
Son üye
apko
Geri