flyingatm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,461
incehesapsatıcı kimdi
incehesapsatıcı kimdi
Gpu ve hotspot deltası 30 filandı iade verdim az önce , amazon com tr aldıgım kartı . Boyutu en küçük kart gaming oc mesela 2.7 slot kaplıyor Halen thermal gel kullanıyorlar , gpu ve hotspot arasında 30 derece fark olması fazlaydı .Gaming oc gayet kaliteli diğerlerine göre. Vapor chamber vs vs diğerleriyle atnı kefeye konulmaz.
Aynı şekil bende1 ay önce ice modelini 37 ye aldım
www.n11.com
Boyutu değil işlevi önemli kardesimGpu ve hotspot deltası 30 filandı iade verdim az önce , amazon com tr aldıgım kartı . Boyutu en küçük kart gaming oc mesela 2.7 slot kaplıyor Halen thermal gel kullanıyorlar , gpu ve hotspot arasında 30 derece fark olması fazlaydı .
galiba fiyatı tekrar yükselmiş.Tekrar indirimde.
n11'den Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Stoklar bitiriliyor. Eylülden sonra 40 bin altı imkânsız.Kasımda 32 bin görür mü yine
Evet, çok hızlı satılıyorgaliba fiyatı tekrar yükselmiş.
o yüzden en kötü rx 9070 xt kart zaten soğutma olarak . biraz takip edeydin keşkeBoyutu değil işlevi önemli kardesim
Rakipleriyle aynı. Giriş olarak adlandırılıyor. Diğer girişlerle aynı seviyede. Asus prime asrock challanger vs. 60 derece sıcak değil ayrıca normal.o yüzden en kötü rx 9070 xt kart zaten soğutma olarak . biraz takip edeydin keşke![]()
Düz 9070 40bin oldu, kasımda 32ye rtx 5060 kovalarız ancakKasımda 32 bin görür mü yine
Talan ediyorlar her indirimde, belki yarın gaming gecesinde son vuruşu yaparlargaliba fiyatı tekrar yükselmiş.