5080 Aldım Gigabyte Aorus Sizce Nasıl ?

Tjistplt

80+
Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar İyi haftasonları herkese

Dün akşam
95 bine 5080 aldım şu kartı sıfır sizce nasıl?
Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER GV-N5080AORUS M-16GD 16G 256bit GDDR7 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

İnce hesaptan

Bu kartın kroniği varmış düzeltilmiş diyorlar dik takınca akma olayı doğru mudur

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX

Dün akşam
Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER GV-N5080AORUS M-16GD 16G 256bit GDDR7 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

İnce hesaptan

Bu kartın kroniği varmış düzeltilmiş diyorlar dik takınca akma olayı doğru mudur
Hayırlı olsun kral güle güle kullan çok iyi karttır sıfır 95 bine çok iyi fiyata almışsın o kartı ve evet dediğin dik takınca akma olayı doğrudur. Yatay kullan bence zaten daha güzel duruyor :)

Son düzenleme:
Akma olayını duymadımda

Model asus rog astral modellerine denk bi kart ve o kart şuan min 120-130k olması lazım

95k çok iyi almışsın
Güle güle kullan hayırlı olsun

Şahane kart, dikey kullanmayın diyorlardı galiba. Güle güle kullanın.

Akma olayını duymadımda

Model asus rog astral modellerine denk bi kart ve o kart şuan min 120-130k olması lazım

95k çok iyi almışsın
Güle güle kullan hayırlı olsun
Hayırlı olsun kral güle güle kullan çok iyi karttır sıfır 95 bine çok iyi fiyata almışsın o kartı ve evet dediğin dik takınca akma olayı doğrudur. Yatay kullan bence zaten daha güzel duruyor :)
95k normal fiyat değil mi 5080 için , zaten en düsük 90k civarı 130k olanın ekstrası ne ki

• Beğen
95k normal fiyat değil mi 5080 için , zaten en düsük 90k civarı 130k olanın ekstrası ne ki
Gigabyte Aorus kart için normal fiyat deil 110k filan olması lazım o modeli 115k

Olay Gigabyte Aorus gibi güzel görünümlü iyi bir soğutmaya sahip kartı normal 5080 fiyatına getirmesi
Bide gigabyte Aorusum var demesi bile güzel yani

PCB yapısı, soğutma falan değişiyor. Astral 4 fanlı olması ve powerdetector+ ile öne çıkıyor ama açıklama sayfası bayağı dolu bende bilmiyorum.
yani sırf bunlar için 40k fazla vermeye değmez bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte Aorus kart için normal fiyat deil 110k filan olması lazım o modeli 115k
110k olsa bile arada 20k ya değecek bişe var mı

Yok

Ben dediğini mi anlayamadım ?
ne demek istedin

Bana sorarsan yok ama adamlar bir teknoloji geliştirmiş muadili yok bir fiyat çekmiş parası olan, en iyisi olsun diyen alıyor. Veya böyle daha makul farklarla geliyor o zaman bizde alıyoruz.

en ucuz 5080 90k gidip buna 110 130 verecek bi fark var mı diye sormuştum
Değmez Tabi Ama 95k için iyi inno3d 3x oc 95k şuan bu model için iyi
Termal pedleri Soğutma blokları Sessizliği görünüşü herşeyi iyi yani
ama 4 slot tabi sıkıntı biraz o kasa geniş olmalı

Gigabyte aorus rtx 5080 de Lcd ekran da var küçük

• Beğen

Dün akşam

İnce hesaptan

ben 2.el asus tuf 55 e aldım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,380
Üyeler
203,136
Son üye
deadowl
Geri