Piyasanın Nirvanası İddialarına Biraz Daha Yakından Bakalım

Kendisine de söyledim. Bu Kartı önerilen gereksinimlerde A-B Tier bir PSU ile kullandıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Millet hayvan gibi pahalı kartlara adı sanı belli olmayan dandik powerlar takıp yakıyor. Sabah forumda adamın biri RX 6600 ile evi yakıyormuş az daha.
Hocam sadece soruyorum da 9070xt kullanıyorum 850w coler master mwe gold v3 serisi sizce iş görür mü ?

Her bilgisayarı olan uzmanmış gibi içerik üreticisi olursa böyle olur işte. Benimde 9070xt'de yoğun Coil Whine şikayetim vardı meğersem PSU sebep oluyormuş, nefret kusup şikayet etmeden önce gerekli testler ile bu sorunu anladım. Bu adamın belirli bi kitlesi hatta sponsorları var. Piyasanın nirvanasıymış, olsa olsa musluk vanası olur :)
kahkaha attırdın hocam son soyledıgınle :D :D :D dogru soyluyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konumuz pıyasanın nırvanası ıle ılgılı 9070xtnın psusu ıle ılgılı degıl.

en son paylaştığı videoda göründüğü gibi iddalar var ama durum su sekılde
videoyu izledikten sonra su sekılde durum
Attığı forum konulara biraz detaylı bakınca olay söylediği gibi görünmüyor. Gösterdiği konulardan 3 tanesi zaten farklı kullanıcıların değil, aynı kullanıcının Reddit'te açtığı 3 farklı konu. İsteyen herkes başlıkları yazıp aratarak bu konulara ulaşabilir. Kalan konulardan birinde benim kendi paylaşımım ki şuan sorunsuz bır sekılde kullanıyorum ilk başta ayarları yanlış yaptığım ayardan kaynaklı, sonrasında herhangi bir problem yaşamadığını ve kartı şu an cayır cayır kullandığını açıkça belirtiyorum. Diğer konuda ise problemin ekran kartından değil, direkt PSU'dan kaynaklandığı belirtilmiş ve konu çözüldü olarak işaretlenmiş. . O kadar konuyu bulup videoya koymuş ama içerik üreticisi olarak gerçekten hiç incelemedi mi Bunlara bakmadan sadece ekran kartını kötülemek, özellikle de fanboyluk yaparak tek taraflı bir algı oluşturmak pek doğru değil. İnsanlara bilgi veren bir içerik üreticisi olarak kaynakları biraz daha detaylı incelemek gerektiğini düşünüyorum. isteyen herkes başlıkları aratıp konulara kendisi bakabilir.Alıntıyı görüntüle
9070xt önermese de olur . bilen biliyor kartın artı ve eksi yanlarını :)

boş bi hesap kanka takma kafana milletin fiyatına laf edip kendi ölü fiyata alıyor neymiş ticaret yapıyormuş o satanlar babasının hayrına mı satıyor :D

Kendisine de söyledim. Bu Kartı önerilen gereksinimlerde A-B Tier bir PSU ile kullandıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Millet hayvan gibi pahalı kartlara adı sanı belli olmayan dandik powerlar takıp yakıyor. Sabah forumda adamın biri RX 6600 ile evi yakıyormuş az daha.
reis nzxt c1200 v2 kullanıyorum 9070xt aldımda ( 3070 vardı) 2.el aldım ddu ile sildim driver sonra amd yükledim pc ful kapalıyken priz dahil ilk açtığımda görüntü gelmiyor reset atınca görüntü geliyor kartla ilgisi olabilir mi

boş bi hesap kanka takma kafana milletin fiyatına laf edip kendi ölü fiyata alıyor neymiş ticaret yapıyormuş o satanlar babasının hayrına mı satıyor :D

reis nzxt c1200 v2 kullanıyorum 9070xt aldımda ( 3070 vardı) 2.el aldım ddu ile sildim driver sonra amd yükledim pc ful kapalıyken priz dahil ilk açtığımda görüntü gelmiyor reset atınca görüntü geliyor kartla ilgisi olabilir mi
Var böyleleri hocam

Fikrim yok hocam.

Şimdi kartın sorunları ile ilgili bir çok forumda açılmış konu gösteriyor ama kendisinin şahit olduğu 15 arızalı kartın, hatta çipleri değişti dediği kartların bir tanesinin servis raporunu göstermiyor. Biri de arkadaşıymış. Yani bir şeyi överken de gömerken de dikkat etmek lazım. Söyledikleri doğrudur yanlıştır demiyorum ama little bit sus bro

İncehesap reklamı yapmak için video çekiyor şu anda. İncehesap'ın videolarında küfür kullanan birisine sponsor olması garip. Bununla uğraşacaklarına gaming gecesinde önerilebilecek bir sistem satsınlar.

"Tamam Emre kardeşim " , "Tamam Ali Amca" gibi sözleri berbat bir süre sonra adam yerine koyup odaklanamıyor insan .

en son yalan haber paylaşmıştı onun özrünü bile dilemedi unutulacağını sanıp sildi .d

Geri