Rakibi A2000 değil, hız ve IOPS olarak çok daha iyi JD.Bu fiyatta a2000 varkrn nope.
Demeyin la öyleceymis essek e guvenemiyorum ama denenir.
Eşek James'e karşıyız ''HABER'' Technopat'ın sevdiğim yönlerinden biri bu tip kıytırık markaları övmemeleri.Of emiki esesdi, hem de ceymis eşşek.
Kingston A200 ve Samsung 860 Evo diyorum.
Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.
Yarı haklısın bana göreNe olursa olsun bu kıytırık markaları almamak gerekiyor sonra made in China'nın gazabına uğrarsanız üzülürsünüz.![]()
Bu Kadar JD ye sevmemene gerek yokEşek James'e karşıyız ''HABER'' Technopat'ın sevdiğim yönlerinden biri bu tip kıytırık markaları övmemeleri.
Ama sonra pişman oluyorlar JD aldıktan sonra. Bu tip markalar Çinden gelen ürünlere kendi marka etiketlerini basıyorlar.Yarı haklısın bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu Kadar JD ye sevmemene gerek yok
fiyatı uygun ürün çıkarmasalar zaten çoğu kişiler asus,msi lara yönelir
Özellikle JD Monitörümün Adaptörünü BeğenmedimAma sonra pişman oluyorlar JD aldıktan sonra. Bu tip markalar Çinden gelen ürünlere kendi marka etiketlerini basıyorlar.
Konumuzun Technopat ile ne alakası var?Eşek James'e karşıyız ''HABER'' Technopat'ın sevdiğim yönlerinden biri bu tip kıytırık markaları övmemeleri.
Sen buraya Technopat'dan geldin, orada böyle dandik markaları önermiyorlar bu iyi bir şey.Konumuzun Technopat ile ne alakası var?
Hem de daha ucuza 2000.Of emiki esesdi, hem de ceymis eşşek.
Kingston A200 ve Samsung 860 Evo diyorum.
Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.