Upload birden arttı ?

superbox alsanız düzelir mi ? bizim bi ara altyapı komple yoktu :d superbox almıştık ama çok pahalı
Pahalı 10mbps veriyorlar birde 4mbps bunu kullansa hem daha az pingi olur superboxta garanti ping olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pahalı o da bir de vodafone redbox var onu düşünüyorum ama o da 170 TL aylık :/
pingin yüksek olsa mantıklı ama asla geçme

Anladığım kadarıyla oturduğun yer düşük yogunluklu konutlar etrafınızda evler azsa artınca felan internet altyapınız gelişir merak etmeyin.

1601645274638.png

Bendede aynı neden artmadı?!?!!??!?

herkese değil galiba bende artmadı

Ekler

• artmadı.PNG
    artmadı.PNG
    14.5 KB · Hit: 49
Benim değerler hala aynı :D Bir kere de şaşırt be Türk Telekom Bir kere ya

ah ah telekom. bir şey denemiyor ki adamlar bende bişey yok. ama deniyorlar gibi ya bazen 6lara düşüp hemen 7.6lara çıkıyor uplaod.
bekleyelim bakalım. güncel test sonucu.
Ekran Görüntüsü (90).png

upload 6 ama en fazla 3 upload alıyom

Ekler

• asfasa.png
    asfasa.png
    6.8 KB · Hit: 51
türk telekom kullanan arkadaşlar yazabilir mi ? sizde de arttı mı değerler? normalde 24 download 5 upload alırken şu an 27 download 7 upload alıyorum neden arttı durduk yere

0.4 uploaddan 0.5e çıkmış
1601645805249.png

Pahalı 10mbps veriyorlar birde 4mbps bunu kullansa hem daha az pingi olur superboxta garanti ping olur

pingin yüksek olsa mantıklı ama asla geçme

Anladığım kadarıyla oturduğun yer düşük yogunluklu konutlar etrafınızda evler azsa artınca felan internet altyapınız gelişir merak etmeyin.
tekrar düştü :D
gaming gen den pc almayı düşünüyorum orada test ettikleri oyunlar yüklü geliyomuş cs lol apex gbi
açıkçası işime gelicek :D
bu internetle o oyunlarda 1-2 haftaya anca iner heralde:D

gaming gen den PC almayı düşünüyorum orada test ettikleri oyunlar yüklü geliyomuş cs lol apex gbi
:D yani işine yarar evet bende zamanında açıkcası 8mbps kullanıyordum 3e düşüyordum akk ile 3mbps ile gta5 indirmiştim yaparsın. (geceleri indirmeden)

gaming gen den PC almayı düşünüyorum orada test ettikleri oyunlar yüklü geliyomuş cs lol apex gbi
çok mantıklı :D eskiden kötü bir internetim vardı ve bilgisayarım kaldırmadığı halde 20 fps açar mı diye gece yüklemeye bırakarak 35 gb gta 5 indirmiştim (boş alanım olmadığı için kuramayıp silmiştim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri