Light İsmi Sıkıntılı

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
Dying Light aldım ilk başlarda sıkıntılıydı sonra gittikçe düzeldi FPS , (neredeyse 6 ay önce)
Geçen ay game pass aldım 6Tlye Metro (ismini unuttum) Light vardı 10 fps oynattırıyordu sildim
Bu light isminde bi sıkıntı var 🤔 Var mı sizin böyle deneyimleriniz ?

Dying Light aldım ilk başlarda sıkıntılıydı sonra gittikçe düzeldi FPS , (neredeyse 6 ay önce)
Geçen ay game pass aldım 6Tlye Metro (ismini unuttum) Light vardı 10 fps oynattırıyordu sildim
Oyunun adı Metro Last Light.
Ek olarak, sadece bu oyunlarda mı oluyor fps düşüşü?

Oyunun adı Metro Last Light.
Ek olarak, sadece bu oyunlarda mı oluyor fps düşüşü?
Evet öbürlerinde sıkıntı yok bilgisayar gayet iyi bu oyunlar optimizasyon özürlüsü galiba başka yaşayanlar da vardı :D Dying Light'da se 40FPS alıyorken hiç bir şey yapmadan oyun ilerledikçe FPS arttı :D

Evet öbürlerinde sıkıntı yok bilgisayar gayet iyi bu oyunlar optimizasyon özürlüsü galiba başka yaşayanlar da vardı :D Dying Light'da se 40FPS alıyorken hiç bir şey yapmadan oyun ilerledikçe FPS arttı :D
PC tarafını çok bilmiyorum ama oyun ayarlarından oyunun çalışmasını zorlaştıracak bir ayar falan açık mı? Onları kapamayı dene.

PC tarafını çok bilmiyorum ama oyun ayarlarından oyunun çalışmasını zorlaştıracak bir ayar falan açık mı? Onları kapamayı dene.
Bunlar geçmiş deneyimlerim Ultrada oynuyordum :D Metroda ise bakamadım bile o dereceydi zaten yorumlarda yazmışlardı 1660 ile 10 fps alıyorum diye :d

Bunlar geçmiş deneyimlerim Ultrada oynuyordum :D Metroda ise bakamadım bile o dereceydi zaten yorumlarda yazmışlardı 1660 ile 10 fps alıyorum diye :d
Metro'nun ultra ayarları bayağı zorlar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Abdullah Abi'nin bir videosu vardı. Bi bakayım bulurum belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buldum :)
dakika 1.37'de başlıyor.

Metro'nun ultra ayarları bayağı zorlar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Abdullah Abi'nin bir videosu vardı. Bi bakayım bulurum belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buldum :)
dakika 1.37'de başlıyor.
ya yapacağınız oyunu :D gelecek için tasarlamışlar 3090lar için

Kronik sorunlu oyun.

Dying Light baştan sona oynadım bitirdim. Herhangi bir FPS sıkıntısı çekmedim. Çok rahat ve akıcı bir şekilde oynadım.
Metro Last Light'ıda baştan sona oynadım bitirdim. Yer yer FPS düşüşleri oldu ama videoda ki veya sizinki gibi bir sıkıntı yaşamadım ben. 🤔

Geri