dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
arkadaşlar 1k 900tl 900 derece donen direksiyon varmıdır vitesli vitesiz
2 el ailem kabul etmiyo2. elden Logitech g 27-29 bulunabilir.
2. elden Logitech g 27-29 bulunabilir.
rampage v900s var ama 1600 tl civarında biraz ararsan temiz 2. el bulabileceğini düşünüyorum.arkadaşlar 1k 900tl 900 derece donen direksiyon varmıdır vitesli vitesiz
rampage v900s var ama 1600 TL civarında biraz ararsan temiz 2. el bulabileceğini düşünüyorum.
2k hocam bu
Bunada bakabilirsin.
Thrustmaster ve Logitech harici bakmamanı öneririm.
kanka azıcık el becerin varsa ilge ipek kanalınabak derim orada adam tek tek anlatarak set yapıyorarkadaşlar 1k 900tl 900 derece donen direksiyon varmıdır vitesli vitesiz
vergi meseleleri var tam olarak bilmiyorum bilen birine sormalısın.![]()
PXN PXN-V9 Oyun Direksiyon Pedalı Titreşim Yarış Direksiyon 900 ° Rotasyon Oyun Denetleyicisi Xbox One 360 PC PS 3 4 Nintendo Anahtarı için
Yalnızca US$275.99, en iyi PXN PXN-V9 Oyun Direksiyon Pedalı Titreşim Yarış Direksiyon 900 ° Rotasyon Oyun Denetleyicisi Xbox One 360 PC PS 3 4 Nintendo Anahtarı için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
bunu duşunuyorum tr alabiliyomuyuz bunu direk
arduino ile yaptim ama zevki yaşatmiyokanka azıcık el becerin varsa ilge ipek kanalınabak derim orada adam tek tek anlatarak set yapıyor
hocam sepete koydum direk alabiliyorum sanırım hesabım girilialabilirsin ama
vergi meseleleri var tam olarak bilmiyorum bilen birine sormalısın.
1k 900tl diyince 1900tl anladım.2k hocam bu
Peki senin bileceğin işi şimdiden hayırlı olsun o halde.arduino ile yaptim ama zevki yaşatmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sepete koydum direk alabiliyorum sanırım hesabım girili