omerkursunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 381
TT Şubat'ta bitiyor hangisine geçmeliyim sizce ve taahhüt ettiği hızı verebilecek oyunlarda pingi stabil olacak hangisi olur
Altyapında hangisi ne hız veriyor söyler misinTT Şubat'ta bitiyor hangisine geçmeliyim sizce ve taahhüt ettiği hızı verebilecek oyunlarda pingi stabil olacak hangisi olur
iiside iyi ama ben kablonetin daha iyi olduğumu düşünüyorum ayrıca yaşadığın yere göre değişir.TT Şubat'ta bitiyor hangisine geçmeliyim sizce ve taahhüt ettiği hızı verebilecek oyunlarda pingi stabil olacak hangisi olur
Kablonet altyapısı olunca 100veriyor bildigimde Superonline da TT altyapisi kullanıyor en fazla 50veriyorAltyapında hangisi ne hız veriyor söyler misin
Forumda Walter White'ın olması gerçek olabilir mi?kablonet en iyi internet sağlayıcısıdır.
Bence SüperonlineTT Şubat'ta bitiyor hangisine geçmeliyim sizce ve taahhüt ettiği hızı verebilecek oyunlarda pingi stabil olacak hangisi olur
Teşekkürlerkablonet en iyisi imkan varsa konu kilit direk geçiniz arkada oyun indirdiğimde halde oyunları pingsiz bir şekilde oynuyabiliyorum efendim.