Vergi vergi vergi vergi ver

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu mesaj verigisi ödenmediği için silindi.

Uygunsuz davranış
Ah Kemal başkanım olsa başımızda bak o vatandaştan vergi almayacakmış...

0 iq sun gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum akp karşıtı olan herkes chp'limi oluyor yazık kafana ama inan ki vergiler azalır PARALAR cengize değil esnafa gider FABRİKALAR katar'a değil halka gider İSTANBULDA katara satılmadık yer kalmadı istinye avm vb...

Ah Kemal başkanım olsa başımızda bak o vatandaştan vergi almayacakmış...

Bak dostum biz sana ne kadar alınan vergilerin gereğinden fazla olup, doğru kullanılmadığını, yandaşa gittiğini vb. şeyler anlatsakta eğitim ve öğrenim görmemiş olduğun için anlamayacaksın lütfen daha fazla cahilliğini belirtmeden mağarana dön! Ayrıca lütfen üreyip çocuk falan yapma

0 iq sun gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum akp karşıtı olan herkes chp'limi oluyor yazık kafana ama inan ki vergiler azalır PARALAR cengize değil esnafa gider FABRİKALAR katar'a değil halka gider İSTANBULDA katara satılmadık yer kalmadı istinye avm vb...

Katar'a bir şey satmadığımızı milyon kere de anlatsak siz anlamamakta ısrarcısınız o yüzden açıklamayacağım.

Knk bunlar anlamaz ama bunların tüm olayı ampüle oy basam vergiler içimden geçsin ve ben sesimi çıkarmayam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri