Tofaşk mı? rtx3090 mı?

Tofaşk mı rtx3090 mı?

• Rtx3090

Oylar: 35 59.3%
  • Tofaş şahin/kartal

Oylar: 7 11.9%
  • 2 sinide almam

Oylar: 17 28.8%

• Oy kullanan toplam üye
    59
motor alan kısı sunu bılemelı bır gun bır kotu sofor yuzunden kaza yapıp tahtalı koyu boylayacak veya sakat kalacak bunu goz onune alın .
3090 bana göre değil.3070 yeter bana.Artan parayla da setup dizerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bu kötü bir olay ama biz neden almayalım?

motor alan kısı sunu bılemelı bır gun bır kotu sofor yuzunden kaza yapıp tahtalı koyu boylayacak veya sakat kalacak bunu goz onune alın .
Bu %100 olacak bir şey değil.Sağda solda bunu söyleyip insanları motordan soğutmanın anlamı yok.

Bu %100 olacak bir şey değil.Sağda solda bunu söyleyip insanları motordan soğutmanın anlamı yok.
sağda solda derken ? bırıncısı babama olan şeyı anlattım ikincisi daha gecen annem anlatmıstı donemecte taksı motora carptı kısacası turkıyede motora saygı 0 kanı kaynar genctır alır ama sonrası perısan paylasmak ıstedım ıgnelemeye gerek yok dostum :)

sağda solda derken ? bırıncısı babama olan şeyı anlattım ikincisi daha gecen annem anlatmıstı donemecte taksı motora carptı kısacası turkıyede motora saygı 0 kanı kaynar genctır alır ama sonrası perısan paylasmak ıstedım ıgnelemeye gerek yok dostum :)
Eğer söylüyorsan diye dedim.Sen gençtir alır sonra perişan vs. diyorsun.Evet Türkiye'de saygı duyulmuyor ama bunu kesin olacakmış gibi söylemek doğru değil.

Eğer söylüyorsan diye dedim.Sen gençtir alır sonra perişan vs. diyorsun.Evet Türkiye'de saygı duyulmuyor ama bunu kesin olacakmış gibi söylemek doğru değil.
evet haklısın ben bıraz etkılenmıstım babam kaza yapınca ondan kalma olabılır yoksa bende severım cg nın egzoz sesını veya r25 ın ama "welcome the turkey " napalım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri