cooler master mb311l psusu hakkında?

Reaksiyon skoru
1,205
arkadaşlar sistemim orta düzey bi sistem olduğu için tercih ettiğim bir psuydu kendisi
2 aydır falan kullanıyorum hiç bir soruunnu görmedim ama sorum şu
uzun vade de sıkıntı çıkarır mı acil bi psu almam mı gerek kararsız kaldım sizin fikirlerinizi almak istedim :)
ama bu psu hakkında cok şey okudum ve orta düzey sistemlerde sıkıntı çıkarmıyormuş duyduguma göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar sistemim orta düzey bi sistem olduğu için tercih ettiğim bir psuydu kendisi
uzun vade de sıkıntı çıkarır mı acil bi psu almam mı gerek kararsız kaldım sizin fikirlerinizi almak istedim :)
ama bu psu hakkında cok şey okudum ve orta düzey sistemlerde sıkıntı çıkarmıyormuş duyduguma göre
up

Elite V3 bulunuyor. Bu PSU pek de iyi değil. O yüzden değiştirmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
pekde iyi olmadığını biliyorum ama parçalara zarar verir mi diye sormak istedim aslında
çünkü üst seviye sistemlerde sıkıntı çıktığını duydum ama benim sistemim orta düzey

Aslında o psudan 7 aydır 4 tane kasada kullanılıyor 4 adet ben sattım ayriyetten mb311l kasam mevcut içindeki psu gene bir abime sattım kendim rm750 kullandıgım için sorunu sıkıntısı yok. Bir yerde okumustum sertifikasını %10 istenilen degerlere ulasmadıgı için verilmemiş

Aslında o psudan 7 aydır 4 tane kasada kullanılıyor 4 adet ben sattım ayriyetten mb311l kasam mevcut içindeki psu gene bir abime sattım kendim rm750 kullandıgım için sorunu sıkıntısı yok. Bir yerde okumustum sertifikasını %10 istenilen degerlere ulasmadıgı için verilmemiş
ben mb311l yi bi ara gaming gecesine gelmişti 800 tl ye aldım ama psu su kotu dendi bana fakat ust seviye sistemlerde sıkıntı cıkarıyormuş o yuzden şuanlık değiştirmedim bi sıkıntısınıda cekmedim şuana kadar

up
up lütfen yardıma ihtiyacım var :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,335
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy