KİLO VERMEK İÇİN NE YAPMALIYIM

abur cubur yemiyorum zaten almıyoruz ayda 1 misafır gelince alıyolar o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

diyet önerin varmı acaba?
Sana ramazandan sonra aralıklı oruç ve düzenli spor öneririm. Bir arkadaşım 14 yaşında yaklaşık 80 kilodan 67 kiloya düştü.

Ekmek yeme. Yemeklerden önce 1-2 bardak su iç doymuş hissediceksin ve daha az yiyeceksin. Acıkırsan meyve yiyebilirsin

Sana ramazandan sonra aralıklı oruç ve düzenli spor öneririm. Bir arkadaşım 14 yaşında yaklaşık 80 kilodan 67 kiloya düştü.
çok sevinirim discordun varmı acaba

Ekmek yeme. Yemeklerden önce 1-2 bardak su iç doymuş hissediceksin ve daha az yiyeceksin. Acıkırsan meyve yiyebilirsin
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
13 yaşındayım boyum 1.70 kilom 76 koca göbekli bişeyim.nasıl kilo verebilirim?oruc tutuyorum.
en iyisi kalori hesabı yapmak, biraz araştırdıysan zaten bilirsin. günlük kalori ihtiyacını hesapla,ve yediklerini birer birer hesapla.Bunun yanında spor yaparsan daha da çabuk kilo verirsin

Hocam ben 1.67 13 yaşımdayım 1 ay sonra 14 oluyorum. 70 kiloydum ekmeği kestim ve sadece 1 tabak yemek yiyorum. Örnek 1 tabak nohut. Sadece. 1 dilim buğday ekmeği sadece. Kahvaltıda 2 kızarmış ekmek 2 haşlama yumurta 1 küp süzme peynir yiyorum, eğer doymazsan yeşillik ye. Ben 3 günde 66,5 kiloya düştüm hedef 55 :)

Hocam ben 1.67 13 yaşımdayım 1 ay sonra 14 oluyorum. 70 kiloydum ekmeği kestim ve sadece 1 tabak yemek yiyorum. Örnek 1 tabak nohut. Sadece. 1 dilim buğday ekmeği sadece. Kahvaltıda 2 kızarmış ekmek 2 haşlama yumurta 1 küp süzme peynir yiyorum, eğer doymazsan yeşillik ye. Ben 3 günde 66,5 kiloya düştüm hedef 55 :)
Oruç tutuyorsan sahur > iftar olarak uygula.

Macfit dicemde yaşın küçük en iyisi ev yemeği ye abur cuburuda azalt şeker ihtiyacını glikozla karşılama

13 yaşındayım boyum 1.70 kilom 76 koca göbekli bişeyim.nasıl kilo verebilirim?oruc tutuyorum.
Sabır ve yememek bunun başka yolu yok
15 kilo vermiş biri olarak söylüyorum tek çare
AZ YE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen