RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,115
Ha o zaman ben gidiyorum iyi geceler.Zamanla kendi azalıyor merak etme akışına bırak.
Ha o zaman ben gidiyorum iyi geceler.Zamanla kendi azalıyor merak etme akışına bırak.
gitme ya ben 1 senedir çekiyorum değişmedi nasıl bırakcam yaw sen ne zamandır çekiyorsunHa o zaman ben gidiyorum iyi geceler.
Sanırım ortaokuldan 6. sınıftan beri şuan lise 11' e geçeceğim. 2 günde 1' e indirebildim bengitme ya ben 1 senedir çekiyorum değişmedi nasıl bırakcam yaw sen ne zamandır çekiyorsun![]()
benim elim ayağım titriyor günde 4 kere çekiyorum 2 günde 1Hocam günde arada 4e bile çıktığı oluyor. 2 gün yapmayım, yapınca yakut çıkıyor.
sen eski çekicisin kral ben 1 senedir çekiyorum 2 gün de 1 çekiyorum bende işteSanırım ortaokuldan 6. sınıftan beri şuan lise 11' e geçeceğim. 2 günde 1' e indirebildim ben
reis kızdı@RTS10 ne kızgın atıyon yaw bilimsel konuşuyoruz burada
QLWLDLFKSPMDDKSLMSMSLAMS
1 2 yıldır yspıyorum beni buna arkadaşım başlattı yapmazsan kopar fln diye tabi 7 yim o zmn ne bilicem korktum yaptım şimdi ise ben onjn ..sen eski çekicisin kral ben 1 senedir çekiyorum 2 gün de 1 çekiyorum bende işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reis kızdı