Abdullah abi neden iPhone 12 pro'yu sattı?

Note 9 pro' dan İphone 7 geçmen hayatınızın hatası olur. İphone 8' i bilemeyeceğim. 8' in donanımı iyi lakin çok bir fark yok üstüne bataryası ve ekranı pek iyi değil. Teoride ekranı HD+, FHD/FHD+ bile değil.
Daha güncel olan note 9 pro ve iphone 8 2017 çıkışlı arada 3 yaş fark var ve 6.6 inç ekranlı telefondan sırf ios diye 4.7 inç inç ekranlı bir telefona geçilmez bence . İşlemci vs. gibi konularda iphone daha güçlü fakat iphone 8 hem küçük gelir hemde değmez bence . Bence ana etken ekran ve pil bu konuda ki note 9 pronun daha fazla gideceğini düşünüyorum.

Çünkü iPhone özel tasarlanmasının nedeni daha çok kullanılıyordu ve ilk iosta çıktı.

gereksiz pahalı...

İşbirliği var, bilerek yapılıyor kamera zayıflatması. Yoksa bin tane güncellemeyle bunu zaten çözerlerdi.
Android cihazlarda birden fazla marka/model olduğundan gerekli optimizasyonu yapamadıklarını söylüyorlar ancak inanmıyorum.
İnstagram kamerası telefonumun orijinal kamerasından daha iyi çekiyor ancak hikaye atınca kat kat kötü oluyor.
Madem kameranın kendisinde bir sorun var o zaman neden bu uygulamanın kamerası telefonun orijinal kamerasına göre ışığı daha iyi ayarlayıp kontrastı daha iyi veriyor?
Saçma.

telefonları ekran açısından karşılaştırmak yanlış ve saçma fakat hiç kullanışlı gelmeyecektir hissettireceğin, de sanmam . Daha güncel note 9 proda kalınmalı bence

sende bunu bilerek aldın neden sattın o zaman ?
Beklentisinin çeyreğini bile karşılamadığı için satmış. Önceki sayfalarda mesajı var bu konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece para israfı hava atmak için bile alınmaz iphone. bence

Kestirmeler uygulaması bile tek başına özgürlükte kolaylıkta androidi ezip geçer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 alın.
Pekte hevesim kalmadı gibi.
Daha güncel olan note 9 pro ve iphone 8 2017 çıkışlı arada 3 yaş fark var ve 6.6 inç ekranlı telefondan sırf ios diye 4.7 inç inç ekranlı bir telefona geçilmez bence . İşlemci vs. gibi konularda iphone daha güçlü fakat iphone 8 hem küçük gelir hemde değmez bence . Bence ana etken ekran ve pil bu konuda ki note 9 pronun daha fazla gideceğini düşünüyorum.
Evet haklısınız.

Beklentisinin çeyreğini bile karşılamadığı için satmış. Önceki sayfalarda mesajı var bu konuda.
alırken sadece instagram için alıyorum dedi satarken de sadece instagram da iyi diyor istediği her şeyi karşılamış oluyor :D

Android cihazlarda birden fazla marka/model olduğundan gerekli optimizasyonu yapamadıklarını söylüyorlar ancak inanmıyorum.
İnstagram kamerası telefonumun orijinal kamerasından daha iyi çekiyor ancak hikaye atınca kat kat kötü oluyor.
Madem kameranın kendisinde bir sorun var o zaman neden bu uygulamanın kamerası telefonun orijinal kamerasına göre ışığı daha iyi ayarlayıp kontrastı daha iyi veriyor?
Saçma.
O zaman amiral gemisi 5-10 tane cihaza yapsınlar, o neden yok? S21 Ultra bile çamur gibi story atıyor. Açıkçası boş bahaneler bunlar inandırıcılığı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri