emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar kilom 85 yaşım 15 nasıl kilo verebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim göbeğimde var.
Boy kaç knk bende çok kilo aldımherkese merhabalar kilom 85 yaşım 15 nasıl kilo verebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim göbeğimde var.
benim 1.90Boy kaç knk bende çok kilo aldım
bana diyetisyene para vermek boş geliyor başka ne yapabilirim ?diyetisyene giderek verebilirsin burada herkes farklı bir şeyler söyleyecek sana
devlet hastanelerindeki diyetisyenlere git o zaman boy kilo ya göre diyet yapılmaz yağ oranı günlük aktivite spor yapıp yapmadığın bunların hepsine göre diyet listesi yazılıyorbana diyetisyene para vermek boş geliyor başka ne yapabilirim ?
para vermek istemiyorum bir de hastane korkum var xDdevlet hastanelerindeki diyetisyenlere git o zaman boy kilo ya göre diyet yapılmaz yağ oranı günlük aktivite spor yapıp yapmadığın bunların hepsine göre diyet listesi yazılıyor
o zaman abur cuburu kes karbonhidrat tüketimini 0 a indir spor yapacaksan 2 kaşık yer fıstğı ezmesi ve en fazla yarım muz ye bunlar klasik şeyler ama daha dengeli bir beslenme için diyetisyen şart aklında başka bir soru var ise sorabilirsin uzun süre ve çok diyet yaptığımdan her şeyi biliyorum denebilirpara vermek istemiyorum bir de hastane korkum var xD
yok ya yarından itibaren yürüyüş yapacağım parktao zaman abur cuburu kes karbonhidrat tüketimini 0 a indir spor yapacaksan 2 kaşık yer fıstğı ezmesi ve en fazla yarım muz ye bunlar klasik şeyler ama daha dengeli bir beslenme için diyetisyen şart aklında başka bir soru var ise sorabilirsin uzun süre ve çok diyet yaptığımdan her şeyi biliyorum denebilir![]()
ne yesem ?Sağlıklı beslenmeyi deneyebilirsin.
ama yaşıma göre normal değil işte xDKilon boyuna göre ideal. Göbek için spor yap, yediklerini yak.