Nasıl Kilo Verebilirim?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
herkese merhabalar kilom 85 yaşım 15 nasıl kilo verebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim göbeğimde var.

diyetisyene giderek verebilirsin burada herkes farklı bir şeyler söyleyecek sana

spor yap. kolların için ağırlık çalış 4kg günde 20kere 2 kol çalış
diyet yap daha fazla kilo almamak için
sabah koşusu yap en az 1 saat
akşam koşusu yap en az 1.5 saat

bana diyetisyene para vermek boş geliyor başka ne yapabilirim ?
devlet hastanelerindeki diyetisyenlere git o zaman boy kilo ya göre diyet yapılmaz yağ oranı günlük aktivite spor yapıp yapmadığın bunların hepsine göre diyet listesi yazılıyor

devlet hastanelerindeki diyetisyenlere git o zaman boy kilo ya göre diyet yapılmaz yağ oranı günlük aktivite spor yapıp yapmadığın bunların hepsine göre diyet listesi yazılıyor
para vermek istemiyorum bir de hastane korkum var xD

para vermek istemiyorum bir de hastane korkum var xD
o zaman abur cuburu kes karbonhidrat tüketimini 0 a indir spor yapacaksan 2 kaşık yer fıstğı ezmesi ve en fazla yarım muz ye bunlar klasik şeyler ama daha dengeli bir beslenme için diyetisyen şart aklında başka bir soru var ise sorabilirsin uzun süre ve çok diyet yaptığımdan her şeyi biliyorum denebilir :D

Sağlıklı beslenmeyi deneyebilirsin.

o zaman abur cuburu kes karbonhidrat tüketimini 0 a indir spor yapacaksan 2 kaşık yer fıstğı ezmesi ve en fazla yarım muz ye bunlar klasik şeyler ama daha dengeli bir beslenme için diyetisyen şart aklında başka bir soru var ise sorabilirsin uzun süre ve çok diyet yaptığımdan her şeyi biliyorum denebilir :D
yok ya yarından itibaren yürüyüş yapacağım parkta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlıklı beslenmeyi deneyebilirsin.
ne yesem ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,231
Üyeler
188,057
Son üye