Anılarımızı Anlatıyoruz - Hayattan Öneriler

Ayet mi yakıym senin yerine ne diyon olm sen?
Sen ne yakıyosan yak işte. Takvim yakmıyon mu? Yansın eski veya yeni zamanlar bende takvim yok.
Onu bunu geçtim de çarpılıcam şimdi töbe töbe.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olum boşverin saçma dertleri manyak olursunuz bak. Ben o kadar manyak oldumki zamanımda 9400F işlemci alıp sonrasında niye çoklu çekirdek performansım yok lan diyip 3600 e geçen adamım. En sonunda işin b.ku çıkınca kendime geldim :D.
9100F almadın ya ondan oluyor bunlar...

Ayet mi yakıym senin yerine ne diyon olm sen?

i5-9400f neyine yetmedi kanka. :D

Kaça sattın ben de satıym bari. Anakart değişip 4600'e geçeriz.

Ben bu virüs olayından hemen önce gigabyte B365M-H anakart ile 1200-1300 civarına satmıştım 9400F i. En düşük fiyattan vermiştim sanırım ama çok önceden aldığım için sıfır fiystına satmış gibi oldum. 9400F i 900 TL yemi ne almıştım zamanında :D. Yetmemesinin sebebi ise ben render ve kurgu falan yaptığımdan birde oyunlarda işlemci kullanımı yüksek olmasından.

Aga allahını seven yazıyı okusun :D İşlemci tartışın diye yazmadım bu kadar belki feyz alırsınız diye yazdım..

Konu aşk meşke bağlanıo aga napalım öle daha berbat :D.

Ben bu virüs olayından hemen önce Gigabyte B365M-H anakart ile 1200-1300 civarına satmıştım 9400F i. En düşük fiyattan vermiştim sanırım ama çok önceden aldığım için sıfır fiystına satmış gibi oldum. 9400F i 900 TL yemi ne almıştım zamanında :D. Yetmemesinin sebebi ise ben render ve kurgu falan yaptığımdan birde oyunlarda işlemci kullanımı yüksek olmasından.
Aslında sadece oyun oynuyorum. Gelecekte de değişebilirim gibi. Arafta kaldım baya ya.

Beyler allah belanızı vermesin inşallah iyi forumlar :D

Geri