şu kart bile 1000 tl olmuşAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadaşlar iki kart arasında çok kaldım lütfen yardımcı olurmusunuz r9 285 son 1300Tl diyor
Ben zamanında 300TL ye gtx750ti almıştım aliexpress üzerinden. Şu an gördüm dolapta 1200 TL ye koymuş adam ben de yeni toplayacağım sistemde ekran kartı koymıcam.şu kart bile 1000 TL olmuş![]()
asus rx 580i sıfır 1400e almıştık 1 yıl önceBen zamanında 300TL ye gtx750ti almıştım aliexpress üzerinden. Şu an gördüm dolapta 1200 TL ye koymuş adam ben de yeni toplayacağım sistemde ekran kartı koymıcam.
bende zamanında 400e almıştım yapcak bişey yok fiyatlar böyle hocam bu attığım kartlardan öneriniz var mı aynı fiyatlara gtx 760 vs. de varBen zamanında 300TL ye gtx750ti almıştım aliexpress üzerinden. Şu an gördüm dolapta 1200 TL ye koymuş adam ben de yeni toplayacağım sistemde ekran kartı koymıcam.
Hocam ikisini de kullanmadığım için bilemicem ama internetten karşılaştırma videoları izlersen daha kolay olur.bende zamanında 400e almıştım yapcak bişey yok fiyatlar böyle hocam bu attığım kartlardan öneriniz var mı aynı fiyatlara gtx 760 vs. de var
testlerde r9 önde götürüyor fakat 300tllik bi fark var aralarında da bilemedimHocam ikisini de kullanmadığım için bilemicem ama internetten karşılaştırma videoları izlersen daha kolay olur.
öneriniz hangisi hocamşu kart bile 1000 TL olmuş![]()
r9 kaç bit birde OC varmıtestlerde r9 önde götürüyor fakat 300tllik bi fark var aralarında da bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
öneriniz hangisi hocam
Ne tür oyunlar oynuyorsun?testlerde r9 önde götürüyor fakat 300tllik bi fark var aralarında da bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
öneriniz hangisi hocam
cs go forza horizon4 valo gibiNe tür oyunlar oynuyorsun?
hocam zaten kurulu bi sistemim var bugün ekran kartımı satacağım gtx 1060 kullanıyordum bütçem bu kadar şuanda bunlardan birini almam gerek sistemim de i3 10100f 8gb ram 240ssd aerocool 700w psuNe tür oyunlar oynuyorsun?
1 yıl önce indirimlerden ben de RX590'ı o paraya aldımasus rx 580i sıfır 1400e almıştık 1 yıl önce