Gereksiz Uzun Açılan Windows

Reaksiyon skoru
139
Pcmi yıllardır normal bir şekilde kullanıyorum ama bugün pcyi açmaya çalıştım çok yavaş açıldı SSD olmasına rağmen 5 6 dk da açıldı(İlk açmaya çalışmamda mavi ekran verdi) ve sistem gereksiz donuyor kasmalar oluyor Chrome a bike giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Format at
veya başlangıçta fazlamı program açıyorsun

Pcmi yıllardır normal bir şekilde kullanıyorum ama bugün pcyi açmaya çalıştım çok yavaş açıldı SSD olmasına rağmen 5 6 dk da açıldı(İlk açmaya çalışmamda mavi ekran verdi) ve sistem gereksiz donuyor kasmalar oluyor Chrome a bike giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
En güzeli çözümü format bu işin ama güncellemelerle alakalı bir sıkıntı olduğu zamanlarda dediğin gibi pc 5-6 dk da açılabiliyor windows güncellemelerini kontrol et birde

o zaman başlangıçta hangi programlar açılıyor

Asıl amacım formatsız bir şekilde halletmek
O zaman Kaspersky ve malwarbyte kur hocam güzelce tarat sistemi. Sonra başlangıçta çalışan programları kontrol et. Birde güncelleme meselesine bakmayı unutma. SSD yide test programlarında test et belki sıkıntı SSD dedir

O zaman Kaspersky ve malwarbyte kur hocam güzelce tarat sistemi. Sonra başlangıçta çalışan programları kontrol et. Birde güncelleme meselesine bakmayı unutma. SSD yide test programlarında test et belki sıkıntı SSD dedir
Deniyecegim önerin için teşekkürler

kaç yıllık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence temiz format

kaç yıllık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence temiz format
Sistem ortalama 7 8 yıllık
Format atıp kolaya kaçmak istemiyorum yaklaşık 400 GB resim ve oyun var zaten İnternet yavaş yine bekliyemem

Kullandığınız SSD nedir?
Format ataken diski bölün böldüğünüz bölüme silinmesini istemediğiniz dosyaların atın (uygulama hariç) sonra format atarken sadece C diskini yani sistemin yüklü olduğu bölümü biçimlendirin. Diğer bölüme dokunmadığınız sürece onlar silinmez.

hocsm çok normal 7-8 yıl diyorsun ssd kaç yıllık zaten her ssdini bir ömrü var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,793
Üyeler
187,401
Son üye
Montezless
Geri