Deadlifter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 851
Fitness Soru-Cevap varsa sorularınız sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Sporda protein ile karbonhidrat alırken göbek yapıyorum anlamıyorum onu mis gibi kollar göğüs falan ama göbek tırcı dayı gibi oluyorFitness Soru-Cevap varsa sorularınız sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Karbonhidrat dengeni ayarlayamıyorsun demek ki. Vücut aldığı carbı sindiremiyor, yağ halinde birikiyor.Sporda protein ile karbonhidrat alırken göbek yapıyorum anlamıyorum onu mis gibi kollar göğüs falan ama göbek tırcı dayı gibi oluyor
Gainer kilo almak içindir ve evet spor yaparak düzgün beslenimle güzel kilo alınır.hocam gainer neye göre işe yarar ve spor yaparak kilo alınabilir mi
Düzgün bir beslenmeye ek olarak kullanabilirsin çok gerekli değil ama işe yarar. Pratiktir. Spor yaparak kilo alabilirsin.hocam gainer neye göre işe yarar ve spor yaparak kilo alınabilir mi
Reis 2006 doğumlu 1.96 120 kg yim vücut geliştirmeye gitsem uzamam durur muFitness Soru-Cevap varsa sorularınız sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Anatomin gereği. Benim de bacaklarım kalındır, üst vücudum da iyi ama alt vücut genelde üste göre daha geniş.Hocam benim bacaklarım kalın kollarım ince neden olabilir
Vücut geliştirme uzamaya engel olmaz. 1.96 adamsın zaten.Reis 2006 doğumlu 1.96 120 kg yim vücut geliştirmeye gitsem uzamam durur mu
Hedef 2.10 bu arada göbek var kiloyu verince sarkma yapar mıAnatomin gereği. Benim de bacaklarım kalındır, üst vücudum da iyi ama alt vücut genelde üste göre daha geniş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vücut geliştirme uzamaya engel olmaz. 1.96 adamsın zaten.
Hocam hem günlük yemeği az alıyorsunuzdur hemde spor yapmıyorsunuz ben kusana kadar yiyordum 65 kilodan 75 kiloya kadar çıktım bence en önemlisi fitness yoruluyorsuun açıyorsun yemek yiyorsunHocam benim bacaklarım kalın kollarım ince neden olabilir
Sarkma olmaz.Hedef 2.10 bu arada göbek var kiloyu verince sarkma yapar mı
Bence squad girmediğin sürece bir şey olmazReis 2006 doğumlu 1.96 120 kg yim vücut geliştirmeye gitsem uzamam durur mu
Squad girse ne olur? Bir yerlerden element uydurmayın. Halter mi bu?Bence squad girmediğin sürece bir şey olmaz