Cyberpunk 2077 nasıldır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Oyunu aldım ama iade etmeyi düşünüyorum son gördüğüm yorumlardan ötürü. Bugları büyük oranda düzeltilmiş evet ama mekanikler silah vurma hissiyatı ve yapay zeka çok kötüymüş. Hikayede o kadar iyi değilmiş.

CP 2077 63 dip diye al kütüphanede dursun diye önermeyin lütfen.

Oyunu aldım ama iade etmeyi düşünüyorum son gördüğüm yorumlardan ötürü. Bugları büyük oranda düzeltilmiş evet ama mekanikler silah vurma hissiyatı ve yapay zeka çok kötüymüş. Hikayede o kadar iyi değilmiş.

CP 2077 63 dip diye al kütüphanede dursun diye önermeyin lütfen.
Cyberpunk ben 129 tl civarına steamden almıştım ve iyi ki almışım diyebiliyorum, 1-2 bug ile karşılaştım ama çoğunlukla düzeltilmiş mekanikler bana göre güzel silah vurma hissiyatı muhteşem yapay zeka ortalama.

Almışken oyna. Başkalarının yorumlarıyla değil kendi deneyimle oyunu tanımış olursun. Ben çok bi' bugla karşılaştığımı hatırlamıyorum ayrıca iyi bir hikaye ve vuruş hissiyatına da sahip.

Bugların çoğu giderildi oyun zevkini 0 a düşürecek kadar bug yok npc davranışları spawn oluşları gibi şeyleri modlar ile düzeltebilirsin atmosferi ve hikayesi gayet güzel 63 tl ye alınır bence

Almışken oyna. Başkalarının yorumlarıyla değil kendi deneyimle oyunu tanımış olursun. Ben çok bi' bugla karşılaştığımı hatırlamıyorum ayrıca iyi bir hikaye ve vuruş hissiyatına da sahip.
Ya hocam şu an cebimden baya para çıkıyor yeni oyunlar alacağım. İade alma bahanesi görünce yanaştım

Yani şu an 230 luk yeni epic sepeti yaptım.

Bide dostum sen sürekli aynı konuyu açıyorsun ben mi yanlış hatırlıyorum önceden de cyberpunk hakkında bir konun vardı.
Emin olmak istiyorum. 60 benim için az para değil. Yani rdr 2 ye verdiğim 90 gram umrumda değil iyi ki de diyorum ama sicili kabarık bu oyunun.

Emin olmak istiyorum. 60 benim için az para değil. Yani rdr 2 ye verdiğim 90 gram umrumda değil iyi ki de diyorum ama sicili kabarık bu oyunun.
Kişiden kişiye değişir ben Cp'ye para vermezdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,687
Üyeler
189,903
Son üye
niğdelması
Geri