montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
arkadaşlar bende sistemi şimdi kurdum oyundayken görüntü gidiyor monitörü kapat ac yapıyorum düzelmiyor pc kitleniyor. reset atmak zorunda kalıyorum ne yapacağım ?
baya sıkıntılı yazan olmuş iyiki almamışım kim uğraşır 20 gün boyunca da bekletest edilip gönderilmiyor mu bunlar nasıl böyle sıkıntılar çıkabiliyor
20 gün beklemeye değmez zaten iade etme hakkımız var mı bu durumda ?baya sıkıntılı yazan olmuş iyiki almamışım kim uğraşır 20 gün boyunca da bekle
var tabikide bende öyle yaptım20 gün beklemeye değmez zaten iade etme hakkımız var mı bu durumda ?
Driverları yüklediniz mi kendiniz AMD sitesinden?Merhaba, kasayı son 2 saattir deneme imkanı buldum. 2 saatte tam 3 kez görüntü gitti 5-6 saniye sonra geri geldi. Sorun monitör yada kablo da değil. Çünkü ekran geri geldiğinde oyun kapanmış oluyor.( oyun:lol) normal bir Web sitesinde gezerken de 2 defa başıma geldi. Büyük ihtimalle İşlemci bozuk. Ne yapmamı önerirsiniz? Süreç ne kadar sürer sizce
ben herhangi bir driver kurmadım henüz. biostan ram frekansını ayarlayıp testlere soktum testte bi arıza çıkmadı ama bu dediğimiz sorun geldi bikaç defa driver kurayımmı şimdiDriverları yüklediniz mi kendiniz AMD sitesinden?
Apu sistem ne ara oyuncu bilgisayarı oldu?Oyuncu Bilgisayarı ne ara ihtiyaç oldu
Adam 6250'ye koymuş pazarlıkla 6'ya bırakır gayet de güzel fiyat koymuş adamın 1K kazancı var adama dil uzatıyorsunuz, oyuncağı elinden alınmış çocuk gibisiniz, adam on numara ticaret yapıyor laf yapmak haddine değil. Bunlarla uğraşacağınıza biraz da ödediğiniz haksız vergilerin, ülkedeki adaletsizliğin, haksızlık, hukuksuzluğun paylaşımını yap duyar kasacaksan bari bi işe yara.