Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum. 3500tl maks bütçem var. Büyük ihtimalen yarın gece alacağım. Şimdi bu sorunun çok fazla sorulduğunu biliyorum ancak knedimi daha iyi bir şekilde ifade edebilmek için kendi konumu açmak istedim. Şimdi 5700xt biraz ısınan bir kart bu yüzden alırsam 3 fanlı bir modelini tercih edeceğim. 2060s de bütçeme göre 3fanlı bir modeli olursa neden olmasın. Ancak performans olarak 5700xt biraz daha güçlü bir kart ancak ben henüz hiç nvidia kullanmadım ve yazılımsal olarak aralarında nece farklar var bilmiyorum. Sadece 5700xt nin felan karşılaştırma testlerine baktım kart 2070super ile eşit denenebilir. Tabi 2070s daha iyi birkaç konuda ancak fps farkı olarak bakıcak çoğu oyunda eşit sayılırlar. Belli başlı oyunlarda birbirlerini geçiyorlar. Şimdi aranızda hem nvidia hemde amd nin yüksek performanslı kartlarını kullanan var mıdır bilmiyorum ama bütçeme göre sizce 5700xt 3 fanlı bir modeli (veya msı gaming x) yoksa bütçeme göre bir 2060s mi almalıyım. Şimdiden teşekkürler.