100-200 tl bandında mouse önerisi

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
100-200 bandında mouse önerisi ıstiyorum.
Rgb olursa iyi olur.
Makro tuşlarının da bulunması iyidir
Şuanda rampage smx-r47 kullanıyorum
Yeni alacağımı kardeşime verecegim eğer benimkinden iyi varsa onu kendime alacağım

kaçırma hemen al hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istiyorsan daha iyi modelininide alabilirsin fiyat birbirine çok benziyor https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03340100-r3m1-deathadder-v2-mini-oyuncu-mouse-p-HBV000011ND09
Daha iyi model dediğiniz Deathadder V2 mini nin daha iyi olduğu alan ne acaba ikisi arasında kalmıştımda g102 tarzı mouse seviyorum o yüzden viper mini düşünüyordum ama

Daha iyi model dediğiniz Deathadder V2 mini nin daha iyi olduğu alan ne acaba ikisi arasında kalmıştımda g102 tarzı mouse seviyorum o yüzden viper mini düşünüyordum ama
İkisi de aynı sensöre sahip. Switchler farklı sanırım Deathadder V2 Mini de 70m, Viper Mini de 50m optik switchler. Ama bu da sorun olmazsa DeathAdder V2 Mini daha ergonomik gözüküyor. Yani palm şeklinde mouse tutuyorsanız V2 Mini, claw veya fingertip şekliyle mouse tutuyorsanız Viper Mini.

İkisi de aynı sensöre sahip. Switchler farklı sanırım Deathadder V2 Mini de 70m, Viper Mini de 50m optik switchler. Ama bu da sorun olmazsa DeathAdder V2 Mini daha ergonomik gözüküyor. Yani palm şeklinde mouse tutuyorsanız V2 Mini, claw veya fingertip şekliyle mouse tutuyorsanız Viper Mini.
Teşekkürler

Geri