Cs Go Bırakıyorum neden mi?

Bende valoranta başlıcam yarın sabahtan itibaren
Valoranta bende başlamak istiyorum ama athlon 3000g işlemcim vega 3 cpu ile oyunun aksiyonun bol olduğu yerde takıldığı için sinirim bozuldu sildim oysaki araştırarak almıştım işlemciyi ;(
(Almayın aga.)

tamamdır.

Garip değil hocam şöyle bende beceri var diyelim 900 saat oynadım cs yi adam bakıyor 900 saat oynamışım direkt report 2000 saatte hiç bir halt becerememiş insanlar yüzünden bu hale düşüyorum aslında çok yazık şu oyunu oynayıp 15 vursam çoktan silerdim boşa zaman kaybı.

Valoranta bende başlamak istiyorum ama athlon 3000g işlemcim vega 3 cpu ile oyunun aksiyonun bol olduğu yerde takıldığı için sinirim bozuldu sildim oysaki araştırarak almıştım işlemciyi ;(
(Almayın aga.)
kanka valoyu iki kere oyna dersin ki buynu kardeşim oynasın ben delikanlı gibi cs devam

Garip değil hocam şöyle bende beceri var diyelim 900 saat oynadım cs yi adam bakıyor 900 saat oynamışım direkt report 2000 saatte hiç bir halt becerememiş insanlar yüzünden bu hale düşüyorum aslında çok yazık şu oyunu oynayıp 15 vursam çoktan silerdim boşa zaman kaybı.
rankın ne

Cs yi kotulemek icin soylemiyorum ama bir zamanlar oynadim girdigim her oyunda hile geldi karsima adam el baslayinca hatta direkt baslayinca takimin hepsini aninda vuruyordu macima boyle cok geldi hic oynayamadim valorantta daha 1 defa karsilastim o da maci iptal ettiler direkt olarak

(Almayın aga.)
O işlemci ofis için başka işe yaramaz

Cs yi kotulemek icin soylemiyorum ama bir zamanlar oynadim girdigim her oyunda hile geldi karsima adam el baslayinca hatta direkt baslayinca takimin hepsini aninda vuruyordu macima boyle cok geldi hic oynayamadim valorantta daha 1 defa karsilastim o da maci iptal ettiler direkt olarak
faceit girseydin kanka

Hocam valorant csden kat kat daha toxic emin olabilirsiniz. Hile konusunda evet daha iyi ama oraya geçince 5 vuranlar vs. değişmicek immortal eloda bile toxicler oluyor.
Valorant'da eğer takımın yoksa rank atlamak çok zor en azından duo bari olması lazım her maç illaki afk kalan oluyor troll olan oluyor. Troller bana oyunu bıraktıracak kafa dağıtalım diye giriyoruz daha çok stres oluyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,410
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri