Karbonhidrat tozu zararlimi

Hocam kızgın sürat atmışsınız ama şunu demek istedim 17-18 yaşındaki gençlere salonlarda protein tozu ve creatin satıyorlar sırf para kazanma amaçlı pahalı fiyatlara gençlerde bunları içince internette gördükleri insanlar gibi olacağını sanıyor halbuki hormon ve Steroid olmadan internette gördüğünüz vücutları yapmak imkansız
Bu iş aslında çok basit, sadece detaylarını bilmen gerekiyor. Bu işi TR'de en iyi yapanların röportajlarını aç dinle hepsi aklındaki soruları cevaplıyor.

Barış Okan Belovacıklı
Serdar Aktolga
Testo Taylan
Ağırsağlam

Bu kanalları takip et ne ararsan var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunları bende biliyorum zaten çoğu insanın parasını hiç ediyorlar spor salonlarına sanki zorunluymus gibi alın diye
Evet, zorunlu değil. Ancak arkadaşın demek ki ihtiyacı varmış. Mutfak masrafını karşılarım diyorsan her gün dediğim shakeleri yapabilirsin ancak TR ekonomisi buna el vermiyor, en azından çoğumuz için.

Yok hocam benim öyle bir amacım yok .Sadece 85 kilo olayım biraz da kas yeter .
Yok zaten zararlı değil amacınız bu tür bu yaklaşımsa asikinti yok kaç yaşındasınız bu arada

Bu iş aslında çok basit, sadece detaylarını bilmen gerekiyor. Bu işi TR'de en iyi yapanların röportajlarını aç dinle hepsi aklındaki soruları cevaplıyor.

Barış Okan Belovacıklı
Serdar Aktolga
Testo Taylan
Ağırsağlam

Evet, zorunlu değil. Ancak arkadaşın demek ki ihtiyacı varmış. Mutfak masrafını karşılarım diyorsan her gün dediğim shakeleri yapabilirsin ancak TR ekonomisi buna el vermiyor, en azından çoğumuz için.
Zaten sizin gibi faydalarını söyleyip öneren insanlar için demedim

Yok zaten zararlı değil amacınız bu tür bu yaklaşımsa asikinti yok kaç yaşındasınız bu arada

Zaten sizin gibi faydalarını söyleyip öneren insanlar için demedim
Her sporcunun farklı farklı konularda eksiği veya isteği olabilir. Kimisi güç kazanmak istiyordur Creatin alır. Kimisi yiyemiyordur vs. Gainer alır. Kimisi de ihtiyaç dolayısıyla Whey alır.

Kimisi de çok büyümek istiyordur bu sporu profesyonel olarak yapmak istiyordur çeşitlik anabolik steroidler enjekte eder kendine.
Üstteki 3 maddede eksiğim yok, ben bu sporu yaparım diyorsan önce maddiyatın sonra vücudunun el vermesi lazım.

Eğer bunları sağlıyorsan, zaten iş bitmiş demektir.
Bu sporun mentalitesi budur : "Hayvan gibi yiyeceksin, hayvan gibi basacaksın."

Zyzz'e selam olsun :peepokalp::trpeepo:

Barış Okan Belovacıklı
Serdar Aktolga
Testo Taylan
Ağırsağlam

yazdığın isimleri görünce şok oldum :kekw::kekw: serdar aktolga hariç diğerlerinin pek bir olayi bu kişilere soracagima google a sorarım :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,679
Üyeler
184,963
Son üye
Arda_5337
Geri