🔥İndirim Asus Rog Strix Fusion Wireless Bundle Set 2199 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Önemli: Arkadaşlar satıcı daha yeni ve 12 çeşit ürün satıyor. Fiyat mükemmel üstü ama almak riskli olabilir. O yüzden riske girmek isteyen alsın.

Mouse ne olduğu yazmıyor ama Pugio görüntüsü var. TUF kulaklık standı var. Fusion wireless sadece 3500 TL civarında şuan.

Almak isteyen veya riske girmek isteyenler bakabilir. Önceden satıcı ile iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet ROG Pugio 2 mouse.
satıcıyı geçtim ben direkt bu siteden alışveriş yapmaya güvenemiyorum :D

Kargo geldiğinde içinden promosyon olarak salatalık çıkma garantili gibi geldi bana :)

Yok hocam o anlam da demedim bir şirket var belli ki com.tr tagı da var arada aracı olarak bir site de var denenir yani
PTTAVM'de paramız kalmadı şimdiye kadar 400 TL ye oyuncu koltuğu falan almıştık zamanında :D Geri iade edildi hepsi

Fusion Wireless 3500 edecek bir kulaklık değil, Asus'un saçma fiyatlandırması ve stok durumuyla alakalıdır. Geçen sene 1000 liraya almamıştım, özellikleri iyi gelmemişti.

Önemli: Arkadaşlar satıcı daha yeni ve 12 çeşit ürün satıyor. Fiyat mükemmel üstü ama almak riskli olabilir. O yüzden riske girmek isteyen alsın.

Mouse ne olduğu yazmıyor ama Pugio görüntüsü var. TUF kulaklık standı var. Fusion wireless sadece 3500 TL civarında şuan.

Almak isteyen veya riske girmek isteyenler bakabilir. Önceden satıcı ile iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur.

Urunun aciklamasida yok ikiside mi wireless simdi bunlarin tam anlayamadkm ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve gidene kadar durursa alacağım

Urunun aciklamasida yok ikiside mi wireless simdi bunlarin tam anlayamadkm ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve gidene kadar durursa alacağım
Evet ikiside wireless ama dediğim gibi satıcı ile iletişime geç ilk için rahatlasın.

Firma yetkilise ulaştım telefon numarasını buldum :D 3 aydır ilanda bir türlü kaldıramadık ilanı alanlara mecburen para iadesi yapıyoruz dedi 3-4 ay öncesinin ilanıymış (firma yetkilisinin yalancısıyım ürünü alıpta gelen olursa beni sorumlu tutmayın :D )

Geri