no-name
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,329
Evet öyleymiş bir de xxl almıştım xl göndermişler, sanki düşünmüşler gibiZara'nın kalıpları büyük. Normal de giydiğinizden bir beden küçük almanızı öneririm

Evet öyleymiş bir de xxl almıştım xl göndermişler, sanki düşünmüşler gibiZara'nın kalıpları büyük. Normal de giydiğinizden bir beden küçük almanızı öneririm
bana da yeni ulaştı. Boyu beklediğimden kısa kolları uzun ama güzel duruyor yine deBu monttan alan arkadaşlar mont çok kalın değil, şişme mont gibi. Ama güzel mont sevdim.
Gömlek iade, beğenmedim.
Benimde aynı şekilhala kargoya dahi verilmeyen ürünler var.
yazdım hazırlanıyo gözüküyo sorun yok dedi ama sipariş alındı kısmında kaldı, hazırlanıyo gözükmüyo bende.Benimde aynı şekil
Hocam normal şartlarda internet siparişlerinde değişim olmaz diyor zara. sizin gibi beden yanlış gelme durumunda siparişteki bedenle değişim sağlarlar herhalde değil mi ? Bilginiz var mı ?Evet öyleymiş bir de xxl almıştım xl göndermişler, sanki düşünmüşler gibi![]()
Bence yaparlar istesemHocam normal şartlarda internet siparişlerinde değişim olmaz diyor zara. sizin gibi beden yanlış gelme durumunda siparişteki bedenle değişim sağlarlar herhalde değil mi ? Bilginiz var mı ?
+1Benimde aynı şekil
Hocam benim mont geldi, doğru hatırlıyorsam aynı montu almıştık. L almıştım ben 180 78 kiloyum, omuzları ve karın bölgesi bol geldi. Değişim olmaz diyor, arayıp konuşulsa sence işe yarar mıBence yaparlar istesem
Hocam normalden bir beden kücük alın demiştik…Hocam benim mont geldi, doğru hatırlıyorsam aynı montu almıştık. L almıştım ben 180 78 kiloyum, omuzları ve karın bölgesi bol geldi. Değişim olmaz diyor, arayıp konuşulsa sence işe yarar mı![]()
Öh maşallahBenim parfümlerde sonunda dün kargoya verilmiş. Haftaya elime ulaşır herhalde. Kargo verme süreci çok yavaş işliyor zara'da.