❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

Evet öyleymiş bir de xxl almıştım xl göndermişler, sanki düşünmüşler gibi 😀😀
Hocam normal şartlarda internet siparişlerinde değişim olmaz diyor zara. sizin gibi beden yanlış gelme durumunda siparişteki bedenle değişim sağlarlar herhalde değil mi ? Bilginiz var mı ?

Bence yaparlar istesem
Hocam benim mont geldi, doğru hatırlıyorsam aynı montu almıştık. L almıştım ben 180 78 kiloyum, omuzları ve karın bölgesi bol geldi. Değişim olmaz diyor, arayıp konuşulsa sence işe yarar mı :D

Hocam benim mont geldi, doğru hatırlıyorsam aynı montu almıştık. L almıştım ben 180 78 kiloyum, omuzları ve karın bölgesi bol geldi. Değişim olmaz diyor, arayıp konuşulsa sence işe yarar mı :D
Hocam normalden bir beden kücük alın demiştik…

Sizin ürünün değişimi zor olur . Yukardaki arkadaşın ürünü hatalı geldiği için değişim olur diye konustuk. Senin istedigin beden gelmiş zaten.
Fotoğraf atabilme şansın var mı ne kadar bol durmuş merak ettim. Belkide gerek yoktur değişime

Benim parfümlerde sonunda dün kargoya verilmiş. Haftaya elime ulaşır herhalde. Kargo verme süreci çok yavaş işliyor zara'da.

Yeri gelmişken, zaranın çalıştığı kargo firması hoopkapıda mıdır nedir rezalet. 1 haftada yalvar yakar ancak teslim ettiler. Çağrı merkezleri bile yok. Mail atıyorsun canları isterse cevap atıyorlar. Neredeyse kargomu iade edeceklerdi. Zara gibi bir firmanın kargodan 3 kuruş kar edeceğiz diye böyle bir firmayla çalışmalarını anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,154
Üyeler
174,316
Son üye
JesraX
Geri