Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

15 yaşındayım ve doyup doymadığımı anlayamıyorum. bu yüzden karnım şişene kadar yiyorum. Nedense aç kalmaktan korkuyor gibiyim. Bunun yüzünden çok kilo alır mıyım ve nasıl kurtulurum?
aynı sorun bende de var çok yiyiyorum ve yemeğe hayır diyemiyorum hiçbir zaman karnım şişene kadar yiyiyorum konuyu takipteyim belki bende çözüm bulurum.

nefsine hakim olmalısın oruç yaklaşıyor tutmanı öneririm
Tutuyorum zaten. tutmayacağımı söylemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kilo alırsın yağlanırsın bi süre sonra dur
Durur mu demek istedin? Çok almam di mi?

aynı sorun bende de var çok yiyiyorum ve yemeğe hayır diyemiyorum hiçbir zaman karnım şişene kadar yiyiyorum konuyu takipteyim belki bende çözüm bulurum.
Kilo yaptı mı sende?

Gün içinde full oturmuyor dur okul felan derken illa kalori yakar. Dediğim gibi 2 senedir full 2.5-3k kalori alıyorum üstüne de çıkıyor. Bu 2 senede 13 kilo aldım boyumda 7-8 cm uzadı gelişim çağında olduğum için. Herhangi bir yağlanma vs. yok gayet sağlıklı aldım bu kiloyu.
Okuldan sonra epey hareketsizim ama ve ben son 2 senede 20 kilodan fazla almışımdır. Boyumda 10 cm falan uzadı sanırsam.

beyler bende malatyalım derpemden sonra aynısı banada oldu aç kalırım diye korkmaya başladım ne yapabilirim

Ciddi olalım ya. Aşırı şişman olmak istemiyorum. Zayıf olsam dert etmem ama bununla kilo almaktan çok korkuyorum.
Diyetisyene gitmen en iyisi ben de senin yaşlarında senin gibiydim kan tahlillerini ölçtür ve diyetisyenin dediklerini yap bu his gidecektir

beyler bende malatyalım derpemden sonra aynısı banada oldu aç kalırım diye korkmaya başladım ne yapabilirim
Seninki psikolojik sanırım ama benimki bir anda durduk yere olmaya başladı.

Diyetisyene gitmen en iyisi ben de senin yaşlarında senin gibiydim kan tahlillerini ölçtür ve diyetisyenin dediklerini yap bu his gidecektir
Diyetisyen bana ne yapabilir ki? Aşırı Kilolu da değilim.

Seninki psikolojik sanırım ama benimki bir anda durduk yere olmaya başladı.

Diyetisyen bana ne yapabilir ki? Aşırı Kilolu da değilim.
Vitaminlerin felan düşmüş olabilir onu dengelemek için bir program hazırlar

Hipotalamus sıkıntısı veya arkadaşların belirttiği gibi hormon sıkıntısı olabilir dahiliyeye görünmen senin için faydalı olur

yemek yerken bişey izliyorsan izlememeye alış doğru bişey değil bendede oluyor bazen yemek yerken mümkün oldukça bişey izlemeyin ve yedinizin tadına varın yemek yerken izleyince bişeyler ne yedin şeyi anlıyorsun nede doyuyorsun

Hipotalamus sıkıntısı veya arkadaşların belirttiği gibi hormon sıkıntısı olabilir dahiliyeye görünmen senin için faydalı olur
Araştırdım sanırım o dediğin sıkıntı bende olabilir. Şu sıralar hem ruh halim hemde vücut ısım normaldeki gibi değil. ruh halim habire değişirken vücut ısım özellikle ellerim aşırı soğuk. burda senin dediğin sıkıntının obezite yaptığını söylüyor. doğru mu ya?

yemek yerken bişey izliyorsan izlememeye alış doğru bişey değil bendede oluyor bazen yemek yerken mümkün oldukça bişey izlemeyin ve yedinizin tadına varın yemek yerken izleyince bişeyler ne yedin şeyi anlıyorsun nede doyuyorsun
Video izliyorum ama alakası olduğunu sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri