Yeni̇ Ssd Montaji Nasil Yapabi̇li̇ri̇m?

griffn

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadadaşlar merhaba yeni sata ssd aldım. Anakartıma takmak istedim ancak sağ taraftaki küçük siyah renkli kablodan yoktu. O olmadan bağlasam ssd çalışır mı? Ayriyetten taktıktan sonra ssd gözükmesi için ayar yapmam lazım mı?

Başlıksız.jpg

Arkadadaşlar merhaba yeni sata ssd aldım. Anakartıma takmak istedim ancak sağ taraftaki küçük siyah renkli kablodan yoktu. O olmadan bağlasam ssd çalışır mı? Ayriyetten taktıktan sonra ssd gözükmesi için ayar yapmam lazım mı?

Alıntıyı görüntüle
Sağdaki (SATA) kablosu yoksa kullanamazsın ayrıca taktıktan sonra yapman gereken işlem var evet

Alıntıyı görüntüle
Anakart kutusunun icinde 2 tane olmasi lazim yoksa da ucuz birsey. Onu taktiktan somra disk yonetimine girip diski biçimlendireceksin o kadar. Windows un Ssdye kurulu değilse Ssdye kuracaksın ayrıca

Anakart kutusunun icinde 2 tane olmasi lazim yoksa da ucuz birsey. Onu taktiktan somra disk yonetimine girip diski biçimlendireceksin o kadar. Windows un Ssdye kurulu değilse Ssdye kuracaksın ayrıca
kasamın içinde bulamadım hocam sanırım anakart kutusunda usb to sata ile taktım ama ssd yi görmedi

Ahahah hocam sabahtan beri Mediamarkt, Teknosa, Vatan dolaştım bir tane bulamadım bilgisayarcılara bakmadım ama internetten alayım dedim :)
Bahsettiğiniz teknoloji mağazalarında bulamazsınız bu normalde anakart kutusunun içinden çıkan bir ürün çünkü. Bende bile zibilyon tane var

Hocam çok pahalı yapmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,303
Üyeler
189,248
Son üye
onlhx
Geri