Oynadığınız Top 5 oyun?

Reaksiyon skoru
128
Hemen hemen tüm oyun türlerini denemiş biri olarak, çoğu oyun türünü severek oynuyorum
Sizlerin oynadığınız oyunlara göre bakip denemek istiyorum, Benim şu an top 5 imdeki oyunlar aşağıda paylaşacağım.
Sizlerde paylaşmanızı istiyorum.
1= Witcher III Wild Hunt
2=Elder Scrolls 5 SKYRİM
3=Mount and Blade Warband (Bannerlordu 200 saat oynadım fakat Warband daha zevkli)
4=Total War Rome II
5=The Sims 4

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1. Genshin impact (Derin hikaye,Derin teoriler,oynanış mekanikleri,mekanlar,dunyasi)

2.Minecraft(anlatmaya gerek yok)

3.Dont starve (Hayatta kalma oyunlarının en iyilerinden. Düşük sistem ve co op için en güzel tercihlerden biri)

4.Project zomboid (En iyi sandbox açık dünya zombi oyunu benim gözümde, çok detaylı oynaması çok zevkli düşük sistem istiyor)

5. Rpgmaker oyunlarının tümü (Mad father,misao,yume nikki,ib,witchs house)

Valorant
Hypixel
Assetto Corsa
Minecraft
Forza Horizon 5

Assetto corsa
Gta 5 Online
Forza Horizon 4

1.Monster hunter world (oynamaktan en çok çekindiğim, en çıkamadığım oyun +1k saat garantili)
2.Total war warhammer serisi (diğer serilerin aksine ilgimi daha çok çeken bi evren ve sonsuz içerik var.)
3.RDR2 (söylemeye gerek yok)
4.Gunfire reborn (souls like-hack and slash)
5.Scrap mechanic (dünyanın en iyi craft seçenekleri olan oyunu)

RUST

METRO SERİSİ

RESİDENT EVİL SERİSİ

TİTANFALL 2

SEKİRO

1= Witcher III Wild Hunt
2= God Of War
3= Hogwarts (hala oynuyorum) bunların haricinde akşam olsun da eve gidip oynamalıyım dedirten olmadı :D

Hemen hemen tüm oyun türlerini denemiş biri olarak, çoğu oyun türünü severek oynuyorum
Sizlerin oynadığınız oyunlara göre bakip denemek istiyorum, Benim şu an top 5 imdeki oyunlar aşağıda paylaşacağım.
1= Witcher III Wild Hunt
2=Elder Scrolls 5 SKYRİM
3=Mount and Blade Warband (Bannerlordu 200 saat oynadım fakat Warband daha zevkli)
4=Total War Rome II
5=The Sims 4
Half Life serisi
Metro Serisi
NFS Most Wanted 2005
GTA San Andreas
Battlefield 1

1. Minecraft
2. CraftRise
3. Valorant
4. CS:GO
5. Forza 4

Devil may cry serisi
Half life 1,2
Nfs underground 2
Serious sam serisi
Project zomboid

1 - Witcher 3
2 - AC Valhalla
3 - Cyberpunk 2077
4 - RDR 2
5 - Skyrim

1= Witcher III Wild Hunt
2=Elder Scrolls 5 SKYRİM
4=Total War Rome II
5=The Sims 4
Rdr 2
Witcher 3
Detroit Became human
Ac Origins
Resident Evil Village

Son düzenleme:
Eskiden csgo ve Minecraft çok oynardım çok uzun süredir oyun oynamıyor. Gta5 bile oynamadım düşün yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri