❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

İstanbulda olsaydım bunların mağazayı basardım, çünkü bunlar 15-20 gün bizi uğraştıracaklar anlaşılan
Cumartesiye kadar bakalım, ısrarla iptal ettik bir kaç güne yansır diyorlar.
Ödeme aracı firmasından iptal etmeleri yeterli zaten. Sitede görünmese de olur ilk planda.

Selamlar. Ben de GPN üzerinden iade süreci başlatmıştım sabah saat 8 gibi. Kendilerini aradığımda ürünü kargoladıklarını ve kargo ulaştığında teslim almadan iade göndermemi, gönderi notuna da "cayma hakkı" diye not düşmem gerektiğini söylediler. Ürün kendilerine ulaştığında iptal işlemini yapacağız dediler. Bakalım başımıza ne işler gelecek..

Selamlar. Ben de GPN üzerinden iade süreci başlatmıştım sabah saat 8 gibi. Kendilerini aradığımda ürünü kargoladıklarını ve kargo ulaştığında teslim almadan iade göndermemi, gönderi notuna da "cayma hakkı" diye not düşmem gerektiğini söylediler. Ürün kendilerine ulaştığında iptal işlemini yapacağız dediler. Bakalım başımıza ne işler gelecek..
Sen teslim almadıkça herhangi bir not iletmek zorunda değilsin.
Saçmaladılar iyice.

Hocam sadece kargo kodu almışlar, kargoya verilen ürün yok, iptal talep etmişiz, kargo gel git tamamen saçmalık, zaten dikkat ettiyseniz kargo kodunda kayıt bulunamadı yazıyor, bana kargoya verilmeyecek dendi, bence tekrar görüşün, kargoya vermesinler

Şindi kontrol ettim Aras Kargo ya vermişler ürünü 18:30 dan sonra. Hiç hoş hareketler değil. Sistemlerinden kayıt açtık, mail attık, aradık konuştuk. En başından bilsem bugün kargoya çıkacağını hiç iade talebinde bulunmazdım. Kendi hataları..

Şindi kontrol ettim Aras Kargo ya vermişler ürünü 18:30 dan sonra. Hiç hoş hareketler değil. Sistemlerinden kayıt açtık, mail attık, aradık konuştuk. En başından bilsem bugün kargoya çıkacağını hiç iade talebinde bulunmazdım. Kendi hataları..
hocam herkes kargoya verılmıs takıp edılmıyor vs demıs onlar bılgısızlıkten boyle yazıyor butun kargo fırmaları nerdeyse 6 dansonra araca yukler yanı 6 dan sonra sısteme gırer

Gamers arena ile görüşmüş gibiler adamlar 1000 lira zam yapmışlar hemen. Neredeyse aynı seviyeye geldi. Kredi kartı bakiye dolması nedeniyle artık iptale gerek görmezler diye düşünüyorlar galiba. Ben fazla beklemeyecegimizi düşünüyorum para iadesi için.

Böyle saniyesine zam yapan firmaları hiç sevmiyorum 20.000₺ ye geri indirse bu games arenadan gene laptop çekmem.

GPN'nin siteye girmiyor.
Screenshot_2023-04-14-05-27-34-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Geri