Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,116
Siyaset iyi adamları tutmaz bu adama da kumpas kurarlarBen kemal dedim mi? Türk siyaseti asla değişmeğecek.
Son düzenleme:
Siyaset iyi adamları tutmaz bu adama da kumpas kurarlarBen kemal dedim mi? Türk siyaseti asla değişmeğecek.
Hiçbir şey olmaz kim ne derse desin ben zaten sandığa gitmicem baştan beri de dedimTwittere bak oğlan diye tag açmışlarNasıl linçliyorlar.
İyi bir adam olduğunu az önce gördüm.Siyaset iyi adamları tutmaz bu adama da kumpas kurarlar
Haklısınız inşallah giderler.kendi ayağına sıkar ne olursa. Mülteciler haddini çoktan aştı en yakın otobüsle gitmeli.
Tarafsız kalmalıydı iki tarafta sıkıntılıydıHocam koltuk sevdalısı olduğunu görmediniz sanırım hala ne millliyetçiliğinden bahsediyorsunuz. Milliyetçilik ne zamandır çıkarçılık
RTE ye oy veren destekleyen herkes kötü hain ise 27 milyon insan kötü hain CHP içinde bu geçerli hiçbir zaman genelleme yapmayınİyi bir adam olduğunu az önce gördüm.
İkna edilmiş. Koltuk sevdalısı değilse somut adımlar cidden atılacaktır. Seçimden sonra belli olur mültci takvimi belli dedi çünkü. Şimdiden yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Yoksa tarafsız olurdu.Haklısınız inşallah giderler.![]()
Tarafsız kalacağız knkahocam kime vermeyi düşünüyorsunuz ?
Genelleme 5 kişiden oluşuyor seçmene hakaret mi ettim? Kürşat hocam konuyu başka yerlere çekiyorsunuzRTE ye oy veren destekleyen herkes kötü hain ise 27 milyon insan kötü hain CHP içinde bu geçerli hiçbir zaman genelleme yapmayın
Kemal Kılıçdaroğlu na verseydi yorumun ne olurdu pekiGenelleme 5 kişiden oluşuyor seçmene hakaret mi ettim? Kürşat hocam konuyu başka yerlere çekiyorsunuz![]()