Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bunların çoğu Emre Uslu abilerini dinler. "ABD yakında Türkiyeyi mahfedecek" diyor abileri, bunlarda ABD gelene kadar savunma yapıyorlar :) :) İzmirin işgalinde ABD askerlerini bayraklarla, çiçeklerle karşılayanlar bunlar abisi :):):)
ABD'ki taa ebesinin nikahında ama orta-doğuya çok karışıyor. ABD'ye hiç bir şey girip çıkmaz yani.
Lakin dış güçlerin hayırlı olduğuna yada zararsız olduğuna inanmak, gerçekten bilgisiz olmak demektir.

@Carl-S
Hocam dış güçler bana inandırıcı gelmiyor akp'liler yüzünden. :D
Hocam soyut bir şey değil ki bu inanalım :D.

Bu adamın hastalığını söylemek için bir psikolog olmaya gerek yok adam Şizofreni
Şizofreni hastaların gerçek ile gerçek dışı olan olguları birbirinden ayırt edememesine yol açan, sağlıklı düşünce akışı, duygu kontrolü ve normal davranışa engel olan ciddi bir beyin hastalığıdır. Çoğu zaman yavaş yavaş gelişim gösterir.
Sen de görülmesin. İnsanlara sadece hakaret ediyorsun, cehaletine veriyorum. Ailene sabırlar diliyorum, zira onlarada kesin "Aktroll" diyorsundur :D.

Acil şifalar diliyorum size, Allah ailenize sabır versin, amin.

ABD'ki taa ebesinin nikahında ama orta-doğuya çok karışıyor. ABD'ye hiç bir şey girip çıkmaz yani.
Lakin dış güçlerin hayırlı olduğuna yada zararsız olduğuna inanmak, gerçekten bilgisiz olmak demektir.
ABD ve önceden Türkiyede olan ama darbeyi beceremeyince ABD ye götürdüğü çocukları :) :) :) Daha baya var burda kalan çocukları ama onlarıda zamanla götürür yada biz şutlarız. :):):) Şairin dediği gibi; geldikleri gibi gitmediler, Kimi İtini, Kimi Bitini, kimide ..... ini bıraktı :) :) :)

IMG_20230522_191834.jpg

Kendi uydurduğunu sahte gerçeklikte yaşıyorsunuz bir de bana acil şifa dilemiş 😂😂😂😂🍌🍌🍌🤡🤡🤡
Biden'ın Pentagon kadar yönetimde etkisi olmadığı için zaten çok da umurumuzda düşünceleri :D. Süs oyuncak onlar. Türkiye gibi ülke değil onlar. Burada senin seçitğin yönetir, orada Pentagon yönetir, halkın seçimi gram önemli değil. Sadece gösteriş.

Bu kadar basit.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siyasette taraf değişitren değiştirene :D.

Bunların çoğu Emre Uslu abilerini dinler. "ABD yakında Türkiyeyi mahfedecek" diyor abileri, bunlarda ABD gelene kadar savunma yapıyorlar :) :) İzmirin işgalinde ABD askerlerini bayraklarla, çiçeklerle karşılayanlar bunlar abisi :):):)
Bu adamın mesaj sayısı en son 2100 falandı. Adam siyaset yapa yapa çok kısa sürede 2400 mesaja çıktı. :D

Geri