Ryzen 5 3600 işlemci için arada kaldım sizce hangisi

Asrock kullanmadım bir şey diyemem, lakin bunu tavsiye ederim.
Kusura bakmayın çok şey istedim ama marka model aynı hepsiburada olanda oc yok ama vatandakinde var ve ürünü aldığım gibi bios güncellemesi yapmadan ryzen 5 3600 takıp kullanabilirmiyim?

Biraz pahalı sanırım.

Kusura bakmayın çok şey istedim ama marka model aynı hepsiburada olanda oc yok ama vatandakinde var ve ürünü aldığım gibi bios güncellemesi yapmadan ryzen 5 3600 takıp kullanabilirmiyim?
Bios güncellemesi yapmak sandığın kadar zor bir şey değil, Usb ye küçük boyutlu dosyayı yüklüyorsunuz, pc açılırken DEL tuşu ile Bios ayarlarına giripo yükleyeceksin. Basit gözün korkmasın

Bios olmadan 3000 kullanamazsın.Satıcïdan rica et.

Bios güncellemesi yapmak sandığın kadar zor bir şey değil, Usb ye küçük boyutlu dosyayı yüklüyorsunuz, pc açılırken DEL tuşu ile Bios ayarlarına giripo yükleyeceksin. Basit gözün korkmasın
Gözüm korkmasından değil elimde 3600 var işlemciyi taksam bios güncellemesi yapabilecekmiyimki işlemciyi görücekmi kart?

Bios olmadan 3000 kullanamazsın.Satıcïdan rica et.
Malum olaylardan dolayı her yer kapalı olduğu için internetten alıcam ve çoğu firmada bios güncellemesi yapmıyor bios güncellemesi yapan önerebileceğiniz firma varmıdır?

Gözüm korkmasından değil elimde 3600 var işlemciyi taksam bios güncellemesi yapabilecekmiyimki işlemciyi görücekmi kart?
Size önerdiğim kartta OC yok, OC istiyorsanız Bütçeyi arttırıp B450 A Pro Max tercih etmeniz gerekir, her iki anakartta da Ryzen 5 3600 çalışır sıkıntısız olarak, kurulum yaptıktan sonra da varsa güncellemesi MSI sitesinden bakar indirip yaparsın

buda MSI kendi sitesi

Bu anakartı alıp kullanabilirsin. Ram seçimi yaparken MHz dikkat ederek alabilirsin, 64Gb kadar destekliyor, tavsiyem 16*2 32 Gb olabilir bütçe durumuna göre 8*2 16 olarak da kullanabilirsin, 2 slot olduğu için Ram seçimini ona göre yaparsın

buda MSI kendi sitesi

Bu anakartı alıp kullanabilirsin. Ram seçimi yaparken MHz dikkat ederek alabilirsin, 64Gb kadar destekliyor, tavsiyem 16*2 32 Gb olabilir bütçe durumuna göre 8*2 16 olarak da kullanabilirsin, 2 slot olduğu için Ram seçimini ona göre yaparsın
Malesef stokta kalmamış

Geri