En hızlı kilo verip nasıl kaslanırım.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,068
aşırı kilolu değilim fakat ortalamada değilim. en hızlı şekilde bu kiloyu atıp nasıl kaslanabilirim. bi tür takviye almam gerekirmi? beyler 1 yıl kadar bi sürede goril gibi olmam lazım durum acil.

En hızlı olması için steorid basman lazım ondada dozunu fazla kaçırırsan şeyin kalkmama ve kalp krizinden gitme ihtimalin var.

Günlük alman gereken proteini alıp, alman gereken kaloriden %15-25 daha az alman gerek.

iğne sıkıntı kanka toz moz bişeyler lazım bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günde 2 kilo tavuk fazlamı olur
tuna tavus bile 2 kilo tavuk yemiyodur knk bi spor salonuna git orada sana boyuna kilona göre bi program çıkartsınlar

Steorid dışında hiç bir şey mucize ilaç değildir ha suplement alırsın sporuna ve beslenmeme dikkat etmezsin adam akıllı ilerleme olmaz. Parasına değicek kreatin var ondada genetiğinde varsa saçını dökebilir.
Benim peder zaten kel dökülecek saç dökülür.

tuna tavus bile 2 kilo tavuk yemiyodur knk bi spor salonuna git orada sana boyuna kilona göre bi program çıkartsınlar
gidicem zaten

aşırı kilolu değilim fakat ortalamada değilim. en hızlı şekilde bu kiloyu atıp nasıl kaslanabilirim. bi tür takviye almam gerekirmi? beyler 1 yıl kadar bi sürede goril gibi olmam lazım durum acil.
aşırı kilolu değilsen 1 yıl da mis gibi vücut yapılır.
2-3 ay düzgün bi diyet yapıp kilo ver, sonra 7-8 ay bulk yap temiz bir şekilde kilo al, son 1 ay da hafif define olup biraz daha yağ at.

iğne sıkıntı kanka toz moz bişeyler lazım bana

günde 2 kilo tavuk fazlamı olur
fazla olur.
günlük alman gereken protein miktarı, bulktaysan kilon x 1.5-2 diyetteysen kilon x 2-2.5

Geçen ay spora başladım dün 1 ay tamamlandı ve 8 kilo verdim normal sabah 2 dilim kepek ekmeği öğle yemeği genelde salatayla falan geçirirdim akşamda bazen 5 tane yumurta bazen de tavuk yerdim antrenman ise 20, 30dk kardiyo 2 saat falan ağırlık antrenmanı ama diyetisyene gitmen iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,513
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri